SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Varm eller kald påskeferie? Det blir fantastisk uansett!

 

 

Mange av oss har flere dager fri i påsken, og det er en flott mulighet til å tilbringe litt tid sammen. Reiseselskapene er fullt klar over dette, og derfor er det ofte flere gode tilbud tilgjengelige for både en skiferie og solferie. Det finnes haugevis av tilbud, og vi deler noen av våre beste tilbud med deg i denne bloggen.

Skitur

For de av dere som elsker å stå på ski, finnes det mange gode muligheter enten på Alpene eller i de nordiske landene. Både Sverige og Norge har mange gode skisteder der du får alt på ett sted; flotte skiforhold og flotte overnattinger. Vi anbefaler å ta en nærmere kikk på leiligheter eller små hytter om du har en stor familie. Det er ofte billigere enn å finne flere hotellrom. I tillegg har du alle bekvemmelighet som du har hjemme, med flotte skiforhold rett utenfor døren din. For gode familietilbud, sjekk blant annet ut Accorhotels ,  Scandic hotels og og Reisefeber .

 

Varmt vær

Flere av dere har allerede fått nok av kulden, og vil reise til et varmere sted. Det finnes mange gode steder å utforske. Om du drar til Sør-Europa, er det definitivt kadere der enn om sommeren, men det er likevel varmt nok. Så om du ikke liker intens varme, er dette det perfekte stedet for deg. Du får litt varme, uten å bli overopphetet.

Ellers finnes det selvfølgelig mange andre steder du kan dra til om du liker varmt vær og late dager i sola.

 

Hva med et cruise?

Påskeferien er også en god tid til å dra på cruise. Dette er ikke bare en god mulighet for de som liker å sole seg, men også til dem som leter etter eventyr. Sjekk ut Apollo og  Stena Line  Hos Stena Line får du et 24- eller 36 timers cruise fra kun 124 kr! Og du kan tilbringe opptil 11 timer i Danmark. Apollo gir deg tilbud på cruise i Middelhavet, Hawaii, Karibien og mange andre steder.

 

Det finnes uendelige muligheter, og vi har funnet noen av de beste tilbudene på forskjellige reiser. Bare gå gjennom listen og klikk på linken for å få mer informasjon.

 


 

0 Svar på "Varm eller kald påskeferie? Det blir fantastisk uansett!"

 

You must be logged in to post a comment.