SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Vanskelig å sole seg uten sol? Vi har tips om hvordan du kan se brun og glødede ut uten solen!

Mange og kanskje til og med de fleste av oss kikker konstant opp i skyene, på utkikk etter sol. Dessverre har vi vært uheldige med været i år, i og med at solen har gjemt seg bak skyene, og bare har tittet frem en gang i blant.

 

Så hva gjør man for å kunne føle seg litt brun, uten å gå i solarium? Vi har spurt flere sminkører, og har samlet deres 4 beste tips for å få de beste resultatene med solpudder.

 

1.  Et rent ansikt er alltid det beste grunnlaget.

 

Det beste grunnlaget er glødende og ren hud. Døde hudceller ødelegger resultatet, til og med for de beste sminkeproduktene. Så vær nøye med rengjøringsrutinene dine, i tillegg til å ha et godt skrubbe produkt for ansiktet.

Ikke glem kroppen; om du ikke har et godt skrubbeprodukt for kroppen, eller en god kroppsbørste, er det på tide å investere. Sjekk ut Douglas eller Nordicfeel der finner du nesten alltid et flott produkt, som er på salg.

 

2. Bruk en god fuktighetskrem.

 

Om sommeren kan man ikke få nok fuktighet. Det er veldig viktig å passe på at du bruker en god fuktighetskrem for huden, slik at du får en flott og strålende glød. Pass også på at du bruker de riktige produktene. En for tykk og fet krem skaper bare uønskede kviser, og en fuktighetskrem som ikke gir nok fuktigheten, gjør at huden ser grå og tørr ut. Noen av oss må til og med bruke forskjellige fuktighetskremer på forskjellige deler av ansiktet.

Bruk aldri en fuktighetskrem for kroppen på ansiktet, og husk på å også smøre inn halsen med fuktighet i løpet av dagen, eller før du legger deg.

 

3. Solpudder!

 

Sminkører og folk rundt i verden både elsker og hater solpudder. En godt solpudder får huden din til å gløde, og det er akkurat det huden din trenger. Men du kan også oppnå det motsatte resultatet, og se skitten eller eldre ut enn du ønsker, om du bruker for mye eller feil farge for huden din.

Først og fremst, velg et solpudder som er rett for huden din. Om du er lys i huden, trenger du et lysere solpudder. Om du er mørkere i huden, bør du gå for litt mørkere farger.

Se på ingrediensene i solpudderet, vi anbefaler at du velger en med en god olje base, som inneholder A-vitaminer i tillegg til betakaroten.

Å bruke en mørkere krem i stedet for pudder, kan også hjelpe med å gi glød, men mange foretrekker pudder. Så finn en som passer best i forhold til din hud og det du foretrekker.

Douglas har nå noen gode tilbud på solpudder, sjekk ut denne siden.

 

Det finnes også flere produkter som nå inkluderer solpudder og konturkrem i ett. Så ta også en titt på siden for de nyeste produktene, for å se hva som er det nyeste på markedet!

 

4. Det aller viktigste : Solkrem!

 

Solen er hard mot ansiktet, og det er nettopp ansiktet man vil beskytte mot de hardeste solstrålene. Selv om du ikke ser det enda, kan solen virkelig skade huden din. Du kan få rynker, solskader, brune flekker og lignende resultater om du er mye i solen. Derfor er det veldig viktig at du bruker en god solkrem.

Mange fuktighetskremer inneholder nå også solfaktor, men dette er ikke alltid nok, så sørg for at du i tillegg smører deg med en god solkrem i ansiktet.

 

Bruk minst 30 i solfaktor, og ikke klem å smøre deg med en god after-sun!

De beste solkremene beskytter deg fra UVA/UVB stråler, I tillegg til å beskytte deg mot harde miljøfaktorer.

Her finner du flotte rabatter på solkrem: Garnier solkrem hos Coolshop og Piz Buin hos Enklere Liv.

 

Sjekk ut alle de fantastiske produktene som nå er på salg! 

 

 

0 Svar på "Vanskelig å sole seg uten sol? Vi har tips om hvordan du kan se brun og glødede ut uten solen!"

 

You must be logged in to post a comment.