SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Topp 5 tips for hva du bør kjøpe på salget!

Vi har nevt i en tidligere blogg, du kan lese den her, at salgene er en god grunn til å skjemme deg selv bort. Med rabatter så høye som 50% og til og med 80%, er det plutselig mulig å kjøpe det som tidligere har virket umulig. Men du risikerer å plutselig kjøpe for mye eller å kjøpe ting som du egentlig ikke trenger, og da taper du penger i stedet for å spare penger.

Så her har du Tilbudskode.com sine topp 5 tips for å spare penger på salgene:

 

1. Kun kjøp ting som du virkelig trenger. Vi vet alle at kvinner ikke kan ha nok sko, ikke sant? Så du trenger alltids sko, men husk å se gjennom sko kolleksjonene din, så du ikke kjøper noe du allerede har, før du leter på nettet. Muligens er det bedre å kjøpe et helt ekslusivt par, i stedet for å kjøpe flere par. Dette stemmer også for alle andre produkter, tenkt 2 ganger og trykk på kjøp knappen kun 1 gang! Da kan du virkelig spare penger og ha mulighet til å kjøpe det produktet som du har ønsket deg så lenge, som nå er på salg!

 

2. Husk å sammenligne prisene. Vi anbefaler deg å ha Tilbudskode åpent i et vindu, og så sjekke ut flere av de gode butikkene i listene våre, slik at du kan sammenligne prisene. Noen ganger kan du spare store summer med denne strategien. Og når du bruker Tilbudskode trenger du ikke å huske navnet på butikkene, du klikker bare på linkene, og så er du der.

 

3. Velg den beste betalingsmetoden. De fleste nettbutikkene tilbyr nå mange forskjellige betalingsmetoder, noen er gratis og andre må du betale en liten avgift for. Vi anbefaler at du alltid velger den metoden som er gratis. Noen ganger innebærer det at du får en faktura i posten eller i innboksen. Og det kan være vanskelig å holde oversikt, så husk å skrive ned totalbeløpet, så du vet hva du skal betale når fakturaen kommer.

 

4. Dette er noe som ikke kan bli gjentatt for ofte: gaver! Å gi gaver er dyrt, og siden mange, slik som meg, fort glemmer bursdager og lignende, må vi skyndte oss å finne en god løsning når den store dagen kommer. I siste liten gaver er ofte mye dyrere, så den beste måten å spare penger på, er om du handler gaven på salg. Spesielt gaver for barn, om du har barn i familien. Plasser alle gavene i en boks, og denne bursdagsboksen kan du bruke hver gang det kommer en ny bursdag, slik at du sparer penger i lengden.

 

5. Reiser! Det kan være lett å glemme at det også finnes mange salg på hotellrom, flybilletter, cruise og så videre. Det trengs litt mer planlegging med disse salgene, i og med at du må vite når du kan ta fri fra jobben og så videre. Men om du har mulighet til å planlegge fremover, kan du få gode rabatter på ferier. Så sjekk ut salgene på reiser, og cruise i tillegg, slik at du kan benytte deg av et godt tilbud for din neste ferie.

 

Dette er selvfølgelig bare generelle tips, men vi vil gjerne også høre fra deg. Hva er dine beste tips for å spare penger?

 
 

0 Svar på "Topp 5 tips for hva du bør kjøpe på salget!"

 

You must be logged in to post a comment.