SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Tilbudskode, Rabattkode, Kampanjekode – kjært barn har mange navn!

Alle nettbutikker har salg med jevne mellomrom. I tillegg deler de ut det som kalles: tilbudskode, rabattkode, kampanjekode eller annet. Dette er en tall, bokstaver eller en blanding av begge.  Denne koden fungerer som en nøkkel som låser opp en rabatt, en gratis gave eller lignende. Og akkurat som en nøkkel, må man sette den i låsen og vri om. Så det er svært viktig at du skriver inn tilbudskoden i kassen når du handler hos en nettbutikk.
Feltet du skal skrive inn i heter noe slikt som ……kode. Når du har skrevet inn koden der og aktivert den, vil denne påvirke sluttsummen.

Så, uansett hva butikken kaller denne for, er dette en rabatt kunden får kun hvis de har funnet koden. Her hos tilbudskode.com har vi funnet mange koder for deg, i tillegg til vanlige tilbud. Da er det enkelt for deg å plukke akkurat den rette koden du trenger for å få rabatt på akkurat det produktet du ser etter.

Men husk, hvis det ikke står ”tilbudskode, rabattkode, kampanjekode….” i beskrivelsen, så er det ingen spesiell kode. Da er dette bare et vanlig tilbud som butikken har.

Det kommer stadig nye rabatter, så det er lurt å holde øye med slike koder. For disse er ofte kortvarige, men kan gi store rabatter! Ta gjerne kontakt med oss på tilbudskode@gmail.com for å fortelle oss om hvilke butikker du savner eller kanskje du savner noen rabatter? Vi er på stadig jakt etter nye koder og setter pris på tips.

 

0 Svar på "Tilbudskode, Rabattkode, Kampanjekode – kjært barn har mange navn!"

 

You must be logged in to post a comment.