SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Ta vare på huden med sommersalg på skjønnhetsprodukter !

Det er viktig å ta vare på huden i sommervarmen. Huden trenger ikke bare solkrem, den trenger også fuktighet etter en solfylt dag. Selv om man ikke ligger i solen, vil det varme været påvirke huden. Huden tørker lettere og mange vil oppleve at den flasser.

Heldigvis har de store nettbutikkene som selger kosmetikk og hudprodukter, salg nå i sommervarmen. Her kan man spare tusenvis av kroner. Blush, BliVakker og eleven er noen av de største som alle har sommersalg.

De som er fan av spesial produkter, burde sjekke butikker som Yves Rocher. Her finner man spesial produkter som ikke er så enkle å finne i norske butikker.

Hva med toll?

Mange av de største nettbutikkene, slik som Bangerhead og Blush, har lager i Norge. Dermed er det ingen ekstra kostnader i form av toll eller moms. Butikkene som har lager i Norge reklamerer for nettopp dette, så det er ikke vanskelig å finne slik informasjon.
Hvis du ikke ser informasjon om dette, så sjekk butikkens leveringsbetingelser og/eller FAQ side. Der finner du alt om levering og evt. avgifter.

Sjekk utvalget også i andre nettbutikker

Det er mange forskjellige nettbutikker som fører hudpleie produkter og skjønnhetsprodukter generelt. Hvis man ser etter et spesifikt merke, og gjerne dyrere merker, så må man ofte til spesialiserte nettbutikker. For mer generelle merker, slik som hårpleieprodukter som selges i dagligvare, m.m. så er det flere nettbutikker som har et utvalg. Nettbutikker som ellos har et stort utvalg med mer generiske merker. Her finner man ikke nødvendigvis de dyreste merkene, men prisen er ofte svært god.

Ikke vær redd for å smøre tykt med solkrem!

Tilslutt vil vi hos tilbudskode.com gjerne slutte oss til Anbefalinger fra fagfolk innen hudpleie. Det er viktig å smøre tykt med solkrem på nå i solvarmen. Enten man jobber i hagen eller man ligger på stranden, er ute og går tur eller bare slapper av i en stol i skyggen, solstrålene finner deg. Den beste beskyttelsen mot hudkreft er fremdeles solkrem, men bare hvis du smører godt på og husker å smøre huden flere ganger om dagen hvis du er i sterk sol.

 

0 Svar på "Ta vare på huden med sommersalg på skjønnhetsprodukter !"

 

You must be logged in to post a comment.