SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Spennende skomote, til gode priser

Variasjon er stikkordet når det kommer til mote denne sesongen. Klesmoten inkluderer alt fra Retro til futuristisk. I skomoten ser man ikke helt den variasjonen, men det er likefult svært mange muligheter for alle som elsker sko.

Alltid plass til en sko til

Det er ikke noe som heter at man har nok sko. Det er alltid plass til minst et par til, om ikke mer. Samtidig koster det en del å la seg rive med når det kommer til sko. Derfor lønner det seg å holde øynene åpne for salg, og da spesielt lagersalg. På lagersalg kan man finne en rekke rimelige sko som passer i dagens motebilde. For selv om designerne ønsker å lage noe nytt hver eneste sesong, er det mye som går igjen. Så hva bør man se etter i denne sesongen?

Boots er fremdeles populære

Det er store variasjoner innen kategorien Boots når det kommer til skomote. Her kan man gå fra Boots med høyt skaft, til lave Boots med ekstra detaljer. Man finner varianter med svært tynn og høy hæl, og Boots med lav hæl. Begge deler passer inn i våren og høstens motebilde. Mange har allerede et par eller tre i garderoben, men for de som trenger å fornye seg så anbefaler vi en tur innom boozt eller ecco. Begge er nettbutikker med et stort utvalg og ikke minst, her kan man jevnlig finne gode salg.

Lave sko med og uten mønster

En av de beste tingene med våren er selvsagt at man kan ha lettere klær og lette, luftige sko. Designere har i år fokusert på enten ensfargede lave sko eller sko med dyremotiver, spesielt da slange eller krokodille mønster. Selvsagt snakker vi ikke her om ekte vare, men pent er det likefult. Sjekk Daniel Footware og selvsagt La Redoute for å finne mange eksempler på denne type sko.

Pumps med lukket eller åpen tå

Det er svært mange variasjoner av pumps. Alt fra høy hæl, til lav hæl, åpen tå og lukket tå. Mulighetene er mange og i år er det kitten heels og stillett hæler som gjelder.

Sneakers eller joggesko

Det er ikke lenger bare de som er ute og tar seg en joggetur som bruker sneakers. Dette er blitt et svært populært alternativ til høye hæler og pensko. Mye av grunnen er selvsagt at denne skoen er svært behagelig samtidig som den passer utmerket til jeans, skjørt eller annet. Individualiteten skinner igjennom med denne type sko. I vår kan man gå for trygge klassikere som hvite adidas og Converse. For de som liker litt mer farge, så kommer Nike med en rekke fargerike modeller. Vårens sko trend, med dyreprint, er også representert blant joggeskoene, men da gjerne opp en prisklasse. For alle som ser etter noe behagelig og stilig, så er det bare å sjekke sportsbutikkene på nett, slik som GetInspired.

 

0 Svar på "Spennende skomote, til gode priser"

 

You must be logged in to post a comment.