SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Rimelig og tøff solbrillemote

Solbriller beskytter ikke bare øynene dine, men de er og et viktig tilbehør til antrekket. Derfor er et viktig å velge solbrillene med omhu. Heldigvis er det svært mange muligheter, spesielt i nettbutikkene.

 

For de som ikke er så opptatt av å følge moten, er det lurt å sjekke sesongsalgene. Akkurat som med moteklær, endrer brillemoten seg med sesongene. For å gjøre plass til det siste nye på motefronten, vil derfor produsentene ha sesongsalg. En glimrende mulighet til å få merker som Ray-Ban og Prada til en svært god pris.
 

Vår og sommertrenden i 2015

Er man glad i, og ikke minst, opptatt av mote, så er det mange muligheter for å spare litt ekstra også på den nyeste moten. For i år er det flere trender man bør følge med på, og de store nettbutikkene som SmartbuyGlasses og Sunglassesshop har satt ned priser på en rekke merker.
 

Avrunde innfatninger til henne, firkantet til ham

De to største trendene i år er at kvinner skal bruke store, avrundede innfatninger. Denne stilen kalles også Cat-Eye. Det er flere designere, slik som Burberry, som har laget kraftige og store varianter som er blitt svært populære. Når det gjelder glass, så er pleksiglass eller gjennomsiktig plast fremdeles inn. Velg gjerne en delvis gjennomsiktig variant med farget glass.
 
Den firkantede formen som de fleste menn sverger til i år er røffe. Man kan velge fritt når det gjelder tykkelse på innfatningen og det er mange spennende farger å velge mellom. Nordiske fargetoner og pleksiglass er inn i år!
 

Designerbriller for alle

Det er ikke bare brilledesignere slik som Ray-Ban som ligger på topp når det gjelder solbrillemote. Mange klesdesignere har også kommet på banen. Dette gjelder både kjente designere som Calvin Klein og Karen Walker. Det store utvalget av mote og designerbriller gjør det lettere å få finne gode tilbud. Butikker som Loveyewear og Superkul har de mindre kjente brillemodellene, mens Lensstore og Lensit er noen av de som selger de store, dyre merkene.
 
Alle slike nettbutikker har selvsagt jevnlige salg og kampanjer, og det er disse man må holde øye med. For her kan man få utrolig bra produkter til en pris man kan leve med.
 
 
Linse og brillebutikker i Norge holder en høy standard, men man skal være litt mer kritisk når man handler i utenlandske nettbutikker. Her kan det være litt så som så når det kommer til kvalitet. På den annen side, prisen er også svært lav. Så dette kan være et godt valg hvis man gjerne vil ha flere å bytte på eller man roter bort solbriller. Det er enklere å leve med at en solbrille til et par hundre kroner kommer bort enn å miste en solbrille til et par tusen kroner.

 

0 Svar på "Rimelig og tøff solbrillemote"

 

You must be logged in to post a comment.