SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

På tide å tenke på vår- og sommergarderoben

Nå kommer vårtegnene på rad og rekke. Ungene finner de første hestehovene og solen blir varmere for hver dag som går. Dette betyr at vårsalgene begynner i de fleste nettbutikker, samt at man får inn de nye kolleksjonene. Så hva er det som gjelder i år? Og ikke minst, hvordan kan man få den beste stilen til en rimelig pris?

 

Stor variasjon i 2015 vårkolleksjonene

 
Designerne ser tilbake til 70-tallet, til western denim og til fremtiden med metallisk futurisme. Det er med andre ord stor spredning i vårkolleksjonene. Dette åpner for mange sparemuligheter for den prisbevisste forbrukeren. For de som elsker retrostil, sent 60-tall og 70-tallet, så kan man selvsagt se på Versace eller Gucci. Dette er dyre plagg, men det er og mange alternativer der ute. Sjekk de London baserte butikkene som Urban Outfitter og Asos. På deres lagersalg kan du finne noen ekstra gode perler, som kan settes sammen til det perfekte retro antrekket. For de som har loftet fullt av klær, eller kjenner noen som har det, kan det være verdt å ta et dypdykk i gamle esker. Hvem vet hvilke skatter man finner?
 

Boho-chic

 
For de som ikke er så glad i retro stilen, kan vi anbefale boho-chic. Dette er en hipppie stil som kommer igjen med jevne mellomrom, sist i 2005. Her er det blomsterprint, florlette og løse plagg som gjelder. Dette er plagg man finner i norske nettbutikker, men det er mer av dem i utenlandske kjeder. Spesielt gjelder dette butikker som Boohoo i London eller Superdry. Her gjelder det å være litt tålmodig og ikke minst ha med seg kalkulatoren. Sjekk først lagersalgene hos denne type butikker. Mange av klærne her kan settes sammen til suverne Boho-chic antrekk, uten at det koster en formue. Bare husk å være oppmerksom på tollavgiftene. Det kan være lurt å bestille i flere omganger for å slippe ekstra toll avgifter.
 
 

Jet-set med store asymmetiske utringninger

 

Denne stilen er nok ikke så populær i Norge, for her snakker vi åletrange kjoler og høye sandaler. Spesielt er snittet viktig. Trangt, med strategisk plasserte sømmer er viktig for de som vil ha denne stilen. Det er flere butikker som kan tilby en rekke plagg som passer perfekt til en jet-set stil. Vi kan anbefale Boozt og Zalando for å nevne noen. Det er noe vanskeligere å finne denne type plagg på salg. Det er ofte færre som fører disse plaggene og det tas inn et mindre antall. For man ser riktignok flott ut i denne stilen, men den er ikke alltid like praktisk. Likefult, det er mange som vil sette i gang små salg på utvalgte deler av vårkolleksjonene nå de nærmeste ukene. Så husk å melde deg på tilbudskode.com sitt nyhetsbrev for å få med deg det siste.
 

Denim er kommet tilbake

 

Denim stoffet er både elsket og hatet. Nå har dette stoffet definitivt kommet tilbake på moten, sammen med en westernstil med rysjer og frynser. Mange har nok noen jeans de kan bruke hjemme, og gjerne slenge over en bluse med blonder for å få den rette stilen. Hvis man trenger litt fornyelse, og det gjør vi alle innimellom, er det lurt å sjekke nettbutikker som G-starog La Redoute. Sistnevnte sender fra Norge, noe som gjør at man slipper å tenke på toll. G-Star er en svært spennende aktør og kanskje litt ukjent for mange nordmenn når det kommer til denim. Vel verdt en ekstra kikk! Husk å få med en bandana rundt halsen og gjerne noen store, westernstil smykker for å få den rette look’en.
 

Farger

 

Det er vanskelig å si noe klart om fargekartet denne våren. Mange av de store motehusene har gått for monokront og spesielt for hvite blonder. Likefult, vi vil absolutt anbefale at du vurderer noe i knallrødt. Dette behøver ikke å være et helt antrekk i rødt, kanskje et enkelt plagg. Dette kan bryte den noe ensformige fargepaletten i vårens kolleksjoner.
 

Mange valgmuligheter, mye å spare

 

Dette er bare noen av høydepunktene når det kommer til vårens motekolleksjoner. Det man ser, mer og mer i alle sesonger, er at det er større valgfrihet. Man kan være motebevisst uten å måtte følge den samme moten som alle andre. Individualitet er viktig! Dette gjør at man enkelt kan sette sammen en flott ny garderobe bare ved å kikke på salgssidene til de store og kjente motekjedene. Flere av dem kan skilte med salg på vårens mote, dette gjelder butikker som La Redoute, Atelier GS, Ellos og flere. Man kan spare mye penger hvis man bare bruker litt tid på å lete i kolleksjonene til nettbutikkene, spesielt lagersalgene!
 
Det vakre bildet av vårblomstene er hentet fra Wikipedia.

 

0 Svar på "På tide å tenke på vår- og sommergarderoben"

 

You must be logged in to post a comment.