SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

På tide å tenke på julekalenderen!

Det virker som om julehandlingen og juledekorasjoner starter tidligere og tidligere hvert år. Fordelene er selvfølgelig at du kan ta nytte av mange gode salg og tilbud, slik som BlackFriday, Cyber Monday, og andre gode salg. Dette er selvfølgelig viktig når det handler om å spare penger på gavene, men det er også smart å utnytte tilbudene til å lage en hjemmelaget julekalender.

 

Syntes du det er vanskelig å finne gode, men også rimelige gaver for julekalenderen?

Det har blitt veldig populært å ha mange små gaver i julekalenderen, et godt alternativ til den standardiserte julekalenderen som man bare kjøper i butikken. Men dette kan bli en dyr affære om du ikke er ekstra påpasselig med å få med deg de beste tilbudene fra butikker som f.eks Platekompaniet, Bokkilden eller Ting.

Du burde også selvfølgelig sjekke ut de fantastiske salgene som f.eks BlackFriday og Cyber Monday. Disse salgene kommer rett før desember måneden starter, du får vanvittig gode tilbud, og du kan lage en billig julekalender. Salgene hos BlackFriday finner du selvsagt her hos tilbudskode.com.

En god julekalender burde være en blanding av snop, frukt, små gaver og personlige gaver som du vet at vedkommende liker. Lag den personlig ved å inkludere favoritter som barnet ditt trenger eller liker. Husk at selv om du har mer enn ett barn, kan du tilpasse kalenderen til individuelle behov.

Dette kan også være en god mulighet til å kjøpe ting som barnet ditt trenger, og som du måtte ha kjøpt selv om det ikke var rundt juletider. Pakk gaven inn, og legg den til i julekalenderen. Du slår 2 fluer i en smekk, du måtte bruke penger på varen uansett, men nå kan du også gjøre den om til en gave.

En blanding mellom planlagte og spontane gaver

Det kommer mange, mange forskjellige salg denne sesongen. Så det er viktig at du kan få mest mulig nytte av disse salgene.

Men, ulempen med en julekalender er du må ha en gave ferdig og klar for hver eneste dag, ellers blir ikke barnet ditt særlig fornøyd. Så det er viktig at du starter tidlig, slik at du allerede har noen gaver ferdig og pakket inn for 1. desember. Sjekk gjerne ut alle lagersalgene og andre tilbud.

Snop og søtsaker

Som voksne vil vi ofte kjøpe gaver som er nyttige i tillegg til å være interessante. Men det er viktig å huske at barn hovedsakelig bare vil ha morsomme og gøye ting. Så ikke vær redd for å legge til litt søtt til kalenderen. Det trenger ikke å være mye, bare litt av barnas favoritt snop. Pakk snopet inn i et fargerikt og morsomt papir. Det finnes mange salg på morsomme gavepapir i forskjellige nettbutikker før julen ringer inn. Et eksempel på en butikk som det kan lønne seg å besøke for å finne gavepapir og lignende er Adlibris.

Konklusjon: Bruk de fantastiske salgene denne sesongen til å lage en julekalender full av gode gaver, uten å bruke en formue.

 

0 Svar på "På tide å tenke på julekalenderen!"

 

You must be logged in to post a comment.