SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Otel.com – fatastiske rabatter på hotell!

Ser du fremdeles etter en fantastisk julegave? Hva med å gi noen en flott opplevelse?

Nå får du til og med en kjempetilbud, der du får 7% rabatt på alle hoteller hos Otels.com. Sjekk ut denne rabattkupongen: Otel.com
Du kjenner muligens til Hotels.com og Expedia, men har du gjort deg kjent med Otel.com?
Om du ikke har det er det virkelig på tide! Her kan du søke blant over 250 000 hoteller i mer enn 20 000 byer! Ikke nok med det, du slipper også bestillings- og avbestillingsgebyrer.
Denne siden gir deg allerede kjempe gode tilbud, så om du bruker kupongen overfor, får du 7% ekstra rabatt på allerede nedsatte priser. De har flotte destinasjoner til gode priser. Her får du garantert best pris på hoteller, i London, Roma, Paris, Sydney, Tokyo, Cape Town, Rio de Janeiro, Los Angeles og rundt omkring i hele verden.
Man skulle gjerne tro at man sparer penger på en charterreise, men ikke i forhold til hvor billige prisene er hos Otel.com. Om du går inn på Ticket.no og bestiller en reise fra 6 til 9 september fra Oslo til Bangkok, koster det deg 6000 kr pr person for fly og hotellet Narawan. Men bestiller du de samme datoene med Norwegian får du flybilletter for 3581 kr, og det samme hotellet de samme datoene til 1992 kr (med rabattkoden) = 5573 kr. Du sparer altså 427 kr som du kan bruke på ferien i stedet for selve reisen. Derfor lønner det seg å bestille separat med Otel.com.
Otel.com jobber for å sikre deg de aller beste tilbudene og kampanjene på hotell hele tiden. Slik slipper du å søke rundt, og kan føle deg trygg på at Otel gir deg de laveste prisene. I tillegg får du hjelp og kundeservice 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Så her har du en trygghet om noe skulle skje, eller du har spørsmål underveis på reisen eller i din bestilling.

 

0 Svar på "Otel.com – fatastiske rabatter på hotell!"

 

You must be logged in to post a comment.