SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Nå er det bare dager igjen til Blackfriday salgene setter i gang for alvor!

blackfridayNEGNO2015

Black Friday 2015


Blackfriday salgene er for tiden i alles bevissthet. Blackfriday er et av, hvis ikke det største salget i verden og varer i bare 24 timer. På dette salget kan man spare helt opp til 80% på det meste, også varer av meget høy kvalitet og butikkene, de gir seg ende over. Her finner du nyheter til drømmepriser, så det er ikke rart at folk står i kø utenfor et hvert kjøpesenter i timevis for å komme først til mølla.

 

Ingen panikk, bare fantastiske tilbud

Den store fordelen ved å handle online på BlackFriday er selvfølgelig at du slipper å kjempe med andre kunder om akkurat de skoene, de lekene eller den lampen osv. Alt du trenger å gjøre er å trykke «kjøp» på nettsiden, enkelt og greit. Dette betyr allikevel ikke at butikken du handler i har ubegrensede mengder med klær i riktig størrelse eller akkurat den leken barnet ditt vil ha til Jul. Derfor lønner det seg å følge godt med hos de store butikkene og spesielt her hos oss på Tilbudskode.com, fordi vi virkelig kan hjelpe deg med å komme direkte til det eller de salgene du er interessert i.

 

Timessalgene er best!

Timessalgene har pågått i USA i mange år. Her i Norge begynner dette nå sakte men sikkert å melde seg, og særlig på nettet! Det er overhode ingen tvil, du sparer drøssevis av penger på disse salgene. Salgene varer vanligvis mellom 2 og 5 timer og i noen tilfeller lenger. Rabattene man kommer bort i mens det foregår, er på mellom hele 50 til 80% og gjerne på produkter som aldri ellers er på salg! Så vær på vakt og se godt etter disse timessalgene, spesielt på BlackFriday.

 

Forberedelse til BlackFriday 

Du tror kanskje ikke at du trenger å forberede deg til BlackFriday? Helt feil! Det er faktisk mye du kan gjøre for å passe på at du sparer så mye så mulig. Først og fremst burde du lage en liste over hva du vil handle og lete opp hvilke butikker som har dette. Det kan være mange butikker som har det du trenger, så husk å sjekke alle, på denne måten får du fullstendig oversikt over alle butikkene innenfor dine interesser.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og følg med på våre meldinger, ha også et skarpt øye på vår Facebook side, her er det linker til butikkene.

Vi vil holde deg oppdatert på salg og butikkene som har salgene.

Du kan også sende oss enn mail på kontakt@tilbudskode.com og fortelle oss hvilke butikker du vil at vi skal følge ekstra godt med på og vi kommer til å gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

 

0 Svar på "Nå er det bare dager igjen til Blackfriday salgene setter i gang for alvor!"

 

You must be logged in to post a comment.