SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Middag levert på døren – De beste og billigste leverandørene

Det er blitt stadig mer populært med middag levert på døren, i såkalte matkasser. For både den travle småbarnsfamilien, så vel som for den matleie studenten er dette et tilbud som både gleder, inspirerer og ikke minst gjør at du sparer penger på middag!

 

Hvordan fungerer det?

 

De største leverandørene er Adams Matkasse, Godtlevert og Kolonihagen. Du melder deg opp hos disse som en abonnementstjeneste der du ukentlig vil motta din matkasse levert rett på døren når det passer deg. Disse kassene inneholder ferskvarer og tørrvarer, samt oppskrifthefte til 3-5 middager i uken.

 

Alle leverandørene har en god miks av råvarer, slik som kylling, kjøtt og fisk og selvfølgelig massevis av gode grønnsaker. Slik får du inspirasjon og matglede, og får muligheten til å prøve noe nytt og sunt til middag hver eneste dag.

 

Du velger selv den pakken som passer deg best. Ofte har de matkasser for single, familier, barnefamilier og det finnes også rene fruktkasser for deg som ønsker å spise mer frukt gjennom uken. Prisene på nettsidene kan virke ganske dyre, men hvis du tenker på hvor mye du ender opp med å bruke når du tråler gjennom butikken med tom mage etter jobb, lønner det seg nok for de aller fleste å bestille mat levert på døren.

 

Og ikke bare det! Du får jo et variert og sunt kosthold, prøvd masse nye matretter og utvidet ditt repertoar. Samtidig kan du spare på oppskriftene slik at du kan lage dine favorittretter igjen og igjen,

 

Så hvilken leverandør er den beste på middag levert på døren?

VG hadde en test i mai i 2014 der de største leverandørene ble testet på smak, sunnhet, enkelhet og mye mer. I denne testen kom Adams Matkasse ut som en soleklar vinner, med Godtlevert og Kolonihagen følgende bak.

 

Hvilken av leverandørene er billigst på mat levert på døren?

 

De fleste leverandørene ligger ganske likt i pris. Men vi på Tilbudskode samler alltid de beste rabattene vi henter hos den beste leverandøren – nemlig Adams Matkasse. Slik kan vi sikre at du får kvalitetsmat fra den beste leverandøren, men samtidig også til den rimeligste prisen. Sjekk våre rabattkoder og kampanjer for Adams Matkasse her for å spare mest mulig penger på middag levert på døren hos deg!

 

0 Svar på "Middag levert på døren – De beste og billigste leverandørene"

 

You must be logged in to post a comment.