SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Mange muligheter for å spare penger for gravide og familier med små barn

Å ha barn er en glede, men det kan fort bli dyrt. Derfor kan det lønne seg å holde øynene åpne for gode tilbud, men dette kan være veldig tidkrevende. Her hos tilbudskode.com har vår familie redaktør har sett på hva slags tilbud du kan finne og hva som er på tilbud nå.

Det grunnleggende

 

Enten du har et barn eller flere så vil et nytt tilskudd til familien krever litt ekstra. Er dette ditt første barn så trenger man gjerne mye klær. Noe kan man kanskje arve fra andre, mye må likevel kjøpes inn. Flere butikker slik som ellos og Polarn o. Pyret har et stort utvalg av barneklær, i alle prisklasser. Husk bare å sjekke størrelsestabellen, spesielt om det er en butikk i utlandet. På denne måten er du sikre at du får den rette størrelsen.
Barn vokser svært fort, så det kan være at du bommer på størrelsen, men dette er ikke noe problem. Du kan enkelt sende inn igjen klærne og bytte dem eller få pengene tilbake.

Nettbutikkene har en god retur policy og gjør det enkelt å prøve klærne hjemme, så kan du velge å beholde dem eller returnere dem, enkelt og greit.

 

En aktiv baby trenger leker som stimulerer dem. Det er mange forskjellige leker å velge mellom og selvsagt mange forskjellige prisnivåer.
Her hos tilbudskode.com vil vi gjerne anbefale Babyglede, Mimmis og Familiebutikk  Her finner du virkelig gode leker og annet, til gode priser.

Husk også å se på barnevogn utvalget. Det er virkelig mange forskjellige du kan velge mellom her og nettbutikkene sender barnevognen, kjapt og greit.

 

Alt for barnerommet

Man kan kjøpe absolutt alt på nett nå, inkludert møbler man trenger til barnerommet. Hva med å få levert en vakker vogge rett hjem? Eller hva med et skap som du setter sammen selv. Nettbutikkene har svært gode leveringsalternativer og mye bra du kjøpe rett på nettet.

Hvis du vil sette møblene sammen selv så er dette ofte det rimeligste, men det er også mange gode tilbud på ferdig monterte møbler.
Vi anbefaler møbler som kan vokse med barna. Slik som en barneseng som man kan gjøre lengre etter hvert som barnet trenger mer plass i sengen.

Det er og mange forskjellige stellebord produkter som kan bli gjort om til en vanlig kommode når barnet er for stor til stellebordet. Så da slipper man å kjøpe nytt etter hvert som barnet vokser. Penger spart!

 

Husk outlets og vårt nyhetsbrev

Alle disse forskjellige butikkene har en outlet og her finner du forrige sesongs produkter. Dette betyr bare i praksis at de ikke har de mest trendy fargene eller sesongens farger, men kvaliteten er utmerket. Så hvis man vil spare litt og klare seg uten å måtte ha det siste og det nyeste så er dette et utmerket valg.

 

Husk også at vi har et eget nyhetsbrev. Hvis du ikke har registrert deg enda, hva venter du på? Det er helt gratis og du vil da få en bedre oversikt over alle tilbudene på nett.

 


 

0 Svar på "Mange muligheter for å spare penger for gravide og familier med små barn"

 

You must be logged in to post a comment.