NO
Tilbudskode.com – Finn ditt Tilbud eller Tilbudskode til Norske nettbutikker.

Mange gode tips for vintermoten!

Vintersesongen er i full sving med haugevis av snø og flere gode muligheter til å pynte seg når det gjelder julebord og julefester.

Så hva bør man velge denne vinteren?

 

 

Designerne går for en mer elegant stil denne vinteren. Lange vester med blonder under gir en sofistikert stil, og passer veldig godt med ankel støvletter i mykt skinn.

Husk at mørke og dype farger er en perfekt kontrast til hvite blonder.

 

 

Gå gjerne også for en hvit, lang blondekjole og kombiner kjolen med myke ankelstøvletter i mørkt skinn. Tilføy et farget skjerf, stort og tykt smykke eller et annet tilbehør, og du har er perfekt antrekk. Ikke vær sjenert, gå for eleganse med lange klær som følger kroppen din, dette gjør at du ser høyere ut.

 

 

De samme prinsippene gjelder for ytterklær. Lange frakker får deg til å se høyere og tynner ut. Når det gjelder menn; ha hovedfokus på brede skuldre.

Maxi coats er uten tvil det beste valget  i vinter. Husk at stilen ser enda bedre ut om du tilføyer en myk strikket genser under jakken, både for moten sin skyld, men også for å holde deg varm.

 

 

Tilbehør som er mykt og strikket, holder deg ikke bare varm, men er også på moten denne vinteren. Velg myke, jordfarger, og du har moteriktig tilbehør som gir deg en perfekt stil i vinter.

 

 

Vi nærmer oss Black Friday, og vi teller ned dagene til denne store dagen! Dette er årets favorittdag for de av dere som elsker gode tilbud.

På denne dagen får vi de absolutt beste salgene. Og ikke glem av Cybermonday kommer rett etter, så dette er en helg som er proppfull av ekstra salg til nettopp deg!

 

 


 

0 Svar på "Mange gode tips for vintermoten!"

 

You must be logged in to post a comment.