SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Ikke for sent for påskeferie!

Har du ikke bestilt påskeferien enda? Kanskje du synes at det ble for dyrt?
Da har du sjansen nå. For jo nærmere påsken kommer, jo enklere er det å finne de beste tilbudene på reise og opphold. Reiseselskapene trenger å få fylt opp plassene, både på fly og på hoteller. Hvis de ser at de har få reisende til en destinasjon, setter de ned prisene for å få solgt dem.
Spesielt gjelder dette for pakketurer, hvor man trenger å fylle både hotellrom og ikke minst flyreiser.

 

Derfor bør du nå begynne å tråle etter tilbud på reiser. Følg linkene våre her på tilbudskode til reiseselskaper som expedia, venere og GoToGate og deres restplasser. Her finner du gode tilbud, men du må kunne reise på kort varsel.
Ser du etter en helg på fjellet eller et besøk i et av våre naboland, så kan det lønne seg å sjekke spesifikke hotell kjeder for ekstra gode tilbud. Sjekk Nordic og benytt deg av deres ”siste liten” tilbud.
 
Har du allerede et sted å bo, for.eks. du har venner som har lyst på besøk i påsken, kan det lønne seg å besøke de ulike flyselskapene.
 
Husk også at det ofte er salg hos de forskjellige bilutleie selskapene, slik at du kan gjøre en god handel hvis du ønsker å leie en litt større bil for å ta med hele familien på ferie. Mulighetene er mange når prisene er presset. Husk bare å sjekke flere steder slik at du er sikret at du finner den aller beste prisen. Ta en titt her for selskapene, AutoEuropa eller holiday auto som som har gode tilbud.
 
Hvis du trenger utstyr til en påskeferie på fjellet; har flere av de store kles-og sportsforretningene også salg. Her kan du gjøre et kupp på både skiklær, ski og annet fjellutstyr. Besøk Clas ohlson for å finne småting som gjør opplevelsen bedre. Sjekk også SmartBuyGlasses som har et stort solbrille salg, da kan du beskytte øynene med stil!
 
Reiser man først på ferie, vil man ta med seg minner hjem i form av bilder. Flere av de store selskapene, som fotoknudsen og photobox, gir deg nå 50% eller mer i rabatt på denne type dekorative og praktiske bilder.
 
Den sterke vårsolen kan gjøre mye skade på hud og hår, derfor anbefales det at man tar ekstra vare på hud og hår i vårsesongen. Heldigvis har flere av de store nettbutikkene vårsalg nå, så du kan få alt du trenger til hupleie og hårpleie. Sjekk ut salgene hos Blush og Nordic feel for å nevne noen.
 
For mer inspirasjon til en tradisjonell påskeferie, kan vi absolutt anbefale hjemmesiden til den norske turistforeningen. De har til og med en egen påsketur planlegger.
  
GOD PÅSKE!
Påske

 

0 Svar på "Ikke for sent for påskeferie!"

 

You must be logged in to post a comment.