NO
Tilbudskode.com – Finn ditt Tilbud eller Tilbudskode til Norske nettbutikker.

Hvordan spare penger når du handler på Internett?

Internett åpner for en tilnærmet grenseløs handel. Dermed kan vi Norge få tilgang til merker som før vi kun har sette på ferie i utlandet. Mange av butikkene har lavere driftskostnader sammenlignet med norske butikker, og derfor er prisene lavere. Selvsagt kan toll og moms avgifter være et problem, men konkurransen på Internett er hard. Derfor ser man at flere store kjeder tilbyr seg å dekke moms og frakt. Norske kunder er attraktive og butikken vil inn på markedet.

 

Alle de utenlandske butikkene og kjedene setter press på norske bedrifter. Dermed senker de prisene, tilbyr rabatter og mye mer. Så for kundene er dette en vinn-vinn situasjon.

 

Så hvordan skal man få mest ut av pengene når man handler på Internett? Det første er å søke etter butikken her på tilbudskode.com. Sannsynligheten er stor for at butikken ligger i listen vår og at du vil finne spennende rabatter. Dette kan være at butikken har et salg eller at de gir deg ekstra rabatt hvis du handler spesifikke varer. Du kan også søke helt generelt etter for.eks. sko. Da vil du få opp de som selger sko og gir gode rabatter.

 

Hvis man først begynner å lete litt, så er det utrolig hvor mye penger man kan spare. Tenk deg å få 50% på dine favoritt sko? Eller finne en sykkel som er satt ned med 60%? På Internett er det salg hver dag, i en eller annen butikk. Derfor er det lurt å sjekke tilbudskode.com for å finne ut hvilke av dine favoritt butikker som har salg akkurat nå.

 

Se muligheten og spar penger!

 

Hilsen Lisa i tilbudskode.com

 

 

 

0 Svar på "Hvordan spare penger når du handler på Internett?"

 

You must be logged in to post a comment.