SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Hvordan finne den billigste reiseforsikringen?

Vi på tilbudskode.com er glade i å reise. Enten det er en storbyweekend til en spennende destinasjon, en all inclusive tur med familien eller en eksotisk reise til fjerne land så hiver vi oss på så fort vi finner gode rabattkoder som gir oss de aller billigste billettene!

 

Men det vi alltid må tenke på når vi reiser er selve reiseforsikringen. Og her er det mange feller å gå i. Det er mye som kan gå galt på en ferietur, og det siste man ønsker er at hele ferien skal bli ødelagt fordi reiseforsikringen ikke var gyldig, ikke dekker sykehusopphold eller skader i skibakken. Når man skal på feire er det derfor viktig å finne den aller beste reiseforsikringen, som også dekker det aller meste på turen din!

 

Vi er selvfølgelig ikke bare fornøyd med det beste – vi vil også ha den billigste reiseforsikringen! Og etter mye leting på nett og ved å snakke med andre reisende og reisebloggere, har vi funnet den beste og billigste reiseforsikringen!

 

Det er mange norske forsikringsselskaper som tilbyr reiseforsikring, men da konkurransen er lav og de aller fleste bare betaler det forsikringen koster uten å tenke på det som står med liten skrift, ender vi oftest opp med å betale mye mer enn vi trenger, og kanskje dekker ikke engang forsikringen de aktivitetene vi skal drive med når vi er på tur! Penger rett ut av vinduet med andre ord!

 

Forsikringen vi bruker heter World Nomads, og er et nettbasert selskap som spesialiserer seg på reiseforsikring, enten det er for hele familien på en helgetur, backpackeren på reise rundt jorden, paret på seiltur over Atlanteren eller guttegjengen på eventyr i New Zealand. Og med spesialisering kommer også lave priser! World Nomads er faktisk billigere enn alle norske forsikringsselskap, og med vår rabattkode som gir ytterligere 7% rabatt på forsikring, er prisen uslåelig!

 

Selv om World Nomads er et utenlandsk selskap, er det trygt å bruke. De har kontor i Danmark, der man kan snakke med noen som forstår norsk. Det er også enkelt å komme i kontakt med de om man trenger hjelp. Ved å sende en sms eller epost til kontakten sin, vil man øyeblikkelig bli oppringt og hjulpet – på stedet!

 

Om du ønsker en reiseforsikring som dekker alt og samtidig er den billigste reiseforsikringen du kan finne må du sjekke ut World Nomads!

 

Og glem ikke å bruke rabattkoden fra oss for å spare 7% på allerede lave priser på forsikring! – Den finner du ved å følge denne lenken!

 

Ha en riktig god og trygg tur!

 

0 Svar på "Hvordan finne den billigste reiseforsikringen?"

 

You must be logged in to post a comment.