SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Hva med tollen?

Det er mye å velge mellom når man handler på nettet. Man kan velge og vrake mellom kosmetikk, elektronikk, klær og til og med hele sykler. Alt er tilgjengelig med kun et tastetrykk. I mange tilfeller er det også Gratis frakt hvis man bruker litt penger. Man kan til og med få en sykkel tilsendt gratis!

 

Større utvalg  

Det er ikke til å stikke under en stol at det er et større utvalg når man handler på nettet. Flere leverandører og tilgang til et mye større marked gjør at utvalget økes og prisene senkes. Dette gjelder selvsagt spesielt på varer fra lavkostnads land som Kina, slik LightintheBox og Minibox.
Det er også en del varer som simpelthen ikke selges i Norge, vanligvis fordi markedet er for lite. Så for noen produkter må man se utenfor landets grenser, helt uavhengig av pris.
 

Toll!  

Ulempen med å handle fra utenlandske nettbutikker er selvsagt toll spørsmålet. Tollerne fanger fort opp pakker fra utlandet. Kommer prisen på over 300 kroner, og her må man finregne i forhold til frakt og priser, så kan straffetollen blir svært høy. Når det er sagt, så er det mange måter å omgå dette problemet på. Finn mer informasjon på tollvesenets nettside.
 
Nettbutikker med toll garanti 

En rekke nettbutikker, spesielt de i lavkostnadsland, tilbyr toll garanti. Dette innebærer at de betaler tollen hvis man skulle få toll på en vare. Dette gjør det selvsagt enda mer attraktivt å handle i nettbutikken. Det er sjelden snakk om store summer i forsikring, men små, mer symbolske summer. Med en slik forsikring er man garantert at man får igjen penger om det skulle dumpe en stor regning fra tollvesenet i postkassen.
 
Nettbutikker med lager i Norge 

Det er flere nettbutikker som importerer store mengder varer, noe som lar dem selge varene til en rimelig pris. Ettersom varene er importert, så er de allerede toll deklarert. Så man får ingen toll og ingen ekstra avgifter. Butikkene kan presse prisene fordi de har lave kostnader, ingen fysisk butikk og kjøper inn i stort volum. Dermed får man merkevarer til nesten taxfree pris eller til og med rimeligere. Spesielt gjelder dette kosmetikk nettbutikker som Blush og Bangerhead, men det er og flere andre butikker med lager i Norge.
 
Velg varen med omhu  
I noen tilfeller så lønner det seg å betale toll på varen. Dette gjelder varer som man ikke får i Norge og/eller som er svært dyre i Norge. For Norge er et dyrt land å handle i, så selv med toll på toppen av prisen på den utenlandske varen kan man få et topp produkt til en rimelig pris.
 
Flere pakker  
Husk at hvis frakten er gratis, så kan man bestille flere pakker. Bestill med litt mellomrom og sjekk at hver pakke ligger under tollgrensen. Det tar kanskje litt ekstra tid, men når man kan gjøre et kupp så kan man vente litt.
Vi hos tilbudskode.com gir deg en grei oversikt over butikkene som sender varene gratis og selvsagt får du informasjon om aktuelle salg.

 
 
 

Ett svar på "Hva med tollen?"

 

You must be logged in to post a comment.