SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Høstklær – miks og match for å sette sammen det perfekte antrekket

woman-hatt-jewerly

 

 

Selv om de fleste av oss ikke er klare for å avslutte sommeren – vi skulle gjerne hatt mer sol – nærmer høsten seg med stormskritt.

På trærne kan du allerede se at bladene begynner å skifte farge, men det beste tegnet på at høsten nærmer seg, er alle de fantastiske tilbudene i butikkene.

Designerne er ivrige etter å introdusere varene sine for høsten, og butikkene er klare for å lansere de nye kolleksjonene. Du kan allerede nå finne flotte tilbud som gjør det enklere å spare penger på de beste antrekkene.

 

 

 

Hvilke råd har designerne kan designerne gi deg for høsten?

 

Foldede skjorter

Foldede skjorter er virkelig på moten denne sesongen. Noe av det beste med disse skjortene, er at du enkelt kan pynte de opp med smykker, topper eller annet tilbehør, slik at du kan skape din egen stil.

Bruk en lys, feminin foldet skjorte, og bruk den sammen med en tøff skinnjakke og noen edgy støvletter, og du har et flott antrekk.

Eller du kan kombinere en mørk skjorte med en mørk topp for å få et elegant antrekk til en fest. Husk å bruke passende smykker med antrekket, smykkene er selve prikken over i-en, og kan gjøre antrekket enormt mye bedre. Sjekk ut tilbudene fra butikker som Miinto, ONLY og ASOS.

 

 

Skinnjakker

Skinnjakken er alltid et moteriktig antrekk, og denne høsten fokuserer designerne ekstra på disse. De kan være litt dyre, men er el verdt pengene. i og med at de kan brukes til så mange forskjellige anledninger. Du kan i tillegg finne mange gode tilbud på disse jakkene, sjekk ut opptil £100 rabatt på skinnjakker

Skinnjakkene kommer i mange forskjellige fasonger og stiler, noen har mange detaljer som glidelåser, lommer, nagler osv. Andre kommer uten noen særlige detaljer, så du kan velge etter din egen preferanse. Det spiller ingen rolle hvor mange detaljer jakken har, skinnjakken er alltid moteriktig, og det er helt opp til deg hva du liker.

 

 

 

Ankelstøvletter

Nå for tiden sies det at det er skoene som avgjør om antrekket er flott eller fælt. Kanskje det er nettopp derfor kvinner elsker sko og ønsker et nytt par for hvert antrekk og anledning? Denne sesongen er ankelstøvletter på moten igjen, men med enkle detaljer og flotte farger. Eksperimenter gjerne med fargene og stilene, dette kan være en god unnskyldning til å sørge for at du har alle skoene du trenger. Du trenger tross alt et par for en tøff og røff stil, et par for den elegante stilen, et annet for hverdagsstilen, og så videre..! Men dette kan fort bli veldig mye penger? Ikke fortvil, du kan alltids utnytte alle de gode salgene for å spare penger! Flere butikker tilbyr 3 for 2, eller 50% rabatt, slik at du kan spare penger på skoene.

                               unnamed 

 

Hvitt

En hvit, enkel bluse og noen lyse bukser er kjempe trendy denne sesongen. Om du er en av dem som klarer å holde deg ren i løpet av dagen, burde du gå for et hvit bluse eller topp med en hvit bukse. Det trenger ikke å bli for formelt, en løs skjorte kan være like fin som en inntilsittende skjorte. Hvitt er en flott grunnleggende farge, som de fleste ser veldig bra ut i.

 

 

 

Håndveske

Velg en klassisk håndveske, med en flott farge som passer personligheten din i tillegg til antrekkene du har hjemme i garderoben. Farget lær er som oftest veldig holdbart, og skiller seg ut i mengden. Størrelsen på vesken er helt opp til deg, men vi anbefaler at du ikke kjøper en altfor stor veske. Ikke bare kan denne gi deg unødvendige smerter i skuldrene og ryggen, men de er heller ikke på moten denne sesongen. Vesken burde være praktisk, og ikke ta vekk alt fokuset fra resten av antrekket.

 

 

Smykker

Smykker som skiller seg ut, er også på moten denne sesongen. Ikke vær redd for å gå for et større smykke som passer godt sammen med antrekket ditt. Når det gjelder smykker, finnes det mange alternativ. Og ikke vær redd, du trenger ikke å kjøpe noe nytt, du kan bruke de du allerede har. Om du allikevel trenger nytt tilbehør, tilbyr flere butikker rabatter på smykker, slik at du kan kjøpe nye smykker for er billigere penge.

 

                                        women-white-blouse 

 

Det finnes selvfølgelig mange andre flotte antrekk og tilbud, som gjør at du kan sette sammen ditt favoritt antrekk uten å tømme lommeboken. Sjekk ut alle salgene og tilbudene vi har funnet for denne sesongen. Og vennligst klikk på linkene – dette gjør at vi kan finne enda flere tilbud for nettopp deg.

 

 

 

Ha en flott og moteriktig høst!

  

 

 

 

 

 

0 Svar på "Høstklær – miks og match for å sette sammen det perfekte antrekket"

 

You must be logged in to post a comment.