SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Har du lyst på din egen hjemmeside?

Det er stadig flere som har sin egen hjemmeside. Enten man driver en liten eller stor bedrift, skriver blogg, selger klær eller samler på antikviteter, vil det alltid lønne seg å ha sitt eget domenenavn.

 

Med ditt eget domenenavn vil du ha full kontroll på innhold på din hjemmeside, og du kan tilpasse den akkurat slik du ønsker. Med tjenester som 1-klikks installering av WordPress, lav nedetid, høy sikkerhet og MYE lagringsplass, velger stadig flere å registrere sitt helt eget domenenavn.

 

Som en bedrift, enten du er grunder eller har en allerede mellomstor bedrift, vil du være sjanseløs uten ditt eget domene. Et godt domenenavn er en del av identiteten til en bedrift, og i 90% av tilfellene er det hit folk søker seg for å finne mer informasjon om bedriften – og dermed vil domenenavnet både føre til bedre markedsføring, økt oppmerksomhet og selvfølgelig mer salg.

 

Dersom du er privatperson, kan du registrere så mange domener du ønsker under .com, .biz, .org og mange andre populære endelser. Du er derimot nødt til å ha et norsk organisasjonsnummer for å kunne registrere et .no domene.

 

Det er mange som tilbyr domenehosting der ute, men det som er viktig er å ha en stabil leverandør som har både god kundeservice og lav nedetid. Og ikke minst en domenehost som tilbyr deg ditt eget domene til en lav pris!

 

Vi kan nevne mange tilbydere, men vil anbefale deg å ta en titt på de vi har valgt ut som sikre, gode og rimelige domenehoster:

 

De beste tilbyderne for norske hjemmesider er One.com, GoDaddy og UnoEuro. Hos disse vil du enkelt kunne sette opp din egen blogg, bygge din egen hjemmeside med enkle hjemmesidebyggere eller bare lagre alle dine viktige filer – alt til lave priser – spesielt med våre rabattkoder og de kampanjer vi samler hos de ulike tjenestetilbyderne. Vi hjelper deg til å få et sikkert og stabilt webhotell til en lav pris!

 

Sjekk rabattkodene og kampanjene vi har hos disse tilbyderne, les om hvilken som passer best for deg, og sett i gang og bygg din egen hjemmeside eller blogg – enkelt og rimelig!

 

0 Svar på "Har du lyst på din egen hjemmeside?"

 

You must be logged in to post a comment.