SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

FAQ

Hva er en tilbudskode?

Tilbudskoder er en fantastisk måte å spare penger på når du handler på nettet. Noen ganger blir de også kalt rabatt koder, rabatt kuponger, promoterings koder og tilbuds kuponger, men til tross for de forskjellige navnene har de den samme betydningen. Med disse tilbudskodene kan du spare penger når du handler i nettbutikkene. I noen tilfeller kan tilbudskoden gi deg fri frakt, i andre tilfeller kan du spare x antall kroner, eller få forskjellige prosent avdrag og rabatter på kjøpet ditt.

Nettbutikkene bruker tilbudskoder og kampanjer for å tiltrekke nye kunder til deres butikker, og for å belønne tilbakekommende kunder. Tilbudskodene blir tatt i bruk når man bestiller varer og goder i nettbutikkene, og rabatten blir trukket fra i kassen.

Hvordan fungerer tilbudkoder?

Systemet er, i de fleste tilfellene, veldig enkelt. Alt du trenger å gjøre er å kopiere tilbudskoden du fikk fra Tilbudskode.com, og lime den inn i feltet for rabatt koder i nettbutikkens kasse etter å ha bestilt varene. Feltet kommer som regel frem når du klikker ”Checkout” eller ”Til Kassen”, og er som regel kalt: tilbudskode eller rabatt kode. Når du har tastet inn koden i feltet blir rabatten trukket fra totalsummen, og du har spart en god sum med penger.

Hvordan begynner jeg med tilbudskoder?

For å finne tilbudskoder på Tilbudskode.com kan du velge mellom å søke etter en spesiell butikk eller kategori. Alle butikkene er kategorisert alfabetisk og basert på type produkt. Du kan også søke på navnet til butikken i søkefeltet på siden vår. Når du klikker på butikksiden finner du alle de nåværende tilbudskodene, kampanjene og salgene som butikken tilbyr akkurat nå.

For å bruke en tilbudskode til et spesielt tilbud, klikker du bare på ”Vis tilbudskode”. Kopier tilbudskoden! Bestill dine varer i nettbutikken, og når det er tid for å betale, se etter feltet ”Bruk tilbudskode” eller ”Bruk rabattkode” i kassen. Deretter limer du inn tilbudkoden du fikk and rabatten blir automatisk fratrukket i systemet.

Når får jeg rabatten?

Rabatten er automatisk fratrukket i betalings systemet i nettbutikken. Om det er fri frakt, vil frakt gebyrene bli fratrukket, om det er rabatt i form av penger blir beløpet bli fratrukket av totalsummen. Nettbutikkene har forskjellige opplegg i forhold til hvordan du finner feltet for tilbudskoden, men feltet er vanligvis veldig synlig og lett å finne. Hvis totalsummen ikke har blitt redusert, har det oppstått en feil, og koden har ikke blitt akseptert. Det kan være verdt å prøve en eller to ganger til.

Noen ganger er det forskjellige vilkår for at en kode skal fungere, og det hender at koden har gått ut på dato selv om vi og våre medlemmer gjør alt vi kan for å bare ha gyldige koder tilgjengelig. Hvis koden ikke fungerer, kan du kansellere bestillingen din og handle i en annen butikk om du ønsker det. Vær snill og si ifra til oss om koder ikke fungerer eller ikke er gyldige. Vårt mål er å opprettholde høyest mulig gyldighet på koder og rabatter.

Hva koster det?

Alt vi tilbyr på Tilbudskode.com er helt gratis. Dette inkluderer alle tilbudskodene, kampanjene og salgene. Husk at rabatter ikke er det samme som en kupong eller et gavekort. Selve koden er ikke noe personlig og koster heller ikke penger. Derfor må du aldri betale for en tilbudskode – den skal være helt gratis!

Hvor lenge er tilbudskoden gyldig?

Tilbudskodene og kampanjene som nettbutikkene tilbyr, er skapt av nettbutikkene selv. Dette betyr at det er de som bestemmer hvor lenge kampanjene og tilbudskodene varer. Noen tilbud er ekstremt korte og varer bare i et par dager. Da er det fort gjort å gå glipp av disse. Andre kampanjer varer lengre. Ved å være et medlem på siden vår, går du ikke glipp av disse korte kampanjene eller lynsalgene. Husk å legge til et bokmerke på Tilbudskode.com og meld deg på vårt nyhetsbrev, så du ikke går glipp av noen av våre fantastiske rabatter!

Hvor mange kroner kan jeg spare med en tilbudskode?

Alle kupongene gir deg forlemper på en eller annen måte ved et kjøp i nettbutikkene. Det er opp til nettbutikkene å bestemme hvor mye rabatt en tilbudskode gir. Noen tilbud gir deg fri frakt t.o.m. på billige kjøp eller en ekstra rabatt på enkelte varer, andre gir deg x antall prosent rabatt på kjøpet, eller et par hundre kroner avdrag av totalsummen. Felles for alle tilbudene er at du sparer penger og får en billigere pris på kjøpet enn du hadde fått uten tilbudskoden.

Hva betyr det når du ser ”utgående” på nettsiden vår?

Under kategorien “Utgående” finner du koder som utgår i løpet av noen få dager. Dette betyr at du må bruke koden så raskt som mulig om du vil ta nytte av fordelene til tilbudskodene i denne kategorien. Det kan være en fordel å bruke litt ekstra tid på å se gjennom tilbudene her før du begynner å handle på nettet, dermed går du ikke glipp av de gode tilbudene ved å vente for lenge!

Hva er forskjellen mellom kampanjer og tilbudskoder?

En kampanje er et tilbud eller et salg hvor du ikke trenger en kode for å få rabatt. Kampanjen kan tilby deg fri frakt i en uke, det kan være et salg som bare varer i x antall uker eller dager, eller et kjøp der kunden bestiller 3 varer, men bare betaler for 2. Når en nettbutikk tilbyr en kampanje, kan du bare trykke på “kampanje” knappen for å komme til nettbutikken side. Der får du mer informasjon om kampanjen. Tilbudskoder derimot, krever at du kopierer og limer inn koden som du fikk på Tilbudskode.com i kassen til nettbutikken for å få rabatter på totalsummen. Alle som glemmer å tilføye tilbudskoden, eller ikke har en kode, må betale normal pris.

Hvordan kan jeg dra nytte av en kampanje?

For å ta i bruk nettbutikken sine kampanjer, kan du bare klikke på “kampanje” knappen for å komme til nettbutikken sin egen side. Der finner du mer detaljert informasjon om den aktuelle kampanjen, og hvordan du kan bruke den i butikken.

Kampanjer er ikke der når jeg trykker på “kampanje” knappen, hva har skjedd?

Om en kampanje som vi har lagt ut på Tilbudskode.com ikke fungerer, er vi veldig takknemlige om du kontakter oss direkte. Den enkleste måten å gi oss tilbakemelding på, er å stemme på kampanjen og gi en “tommel ned”. Du kan også kommentere på siden vår om kampanjen ikke er aktiv lengre. Om du og andre gjør dette regelmessig, kan vi konstant oppdaterer siden vår slik at alle kampanjer er gyldige og ingen blir skuffet.

Kan hvem som helst bruke rabattene på Tilbudskode.com?

Tilbudskode.com er åpen for alle som liker rabatter. Hvem som helst kan bruke tilbudskodene for å handle på nettet. Alle rabattene du finner hos oss er helt gratis. Husk at nettbutikkene noen ganger begrenser mulighetene for å bruke koden. De kan være at koden bare fungerer på enkelte datoer, eller bare kan brukes en gang per kunde, og det kan også være andre begrensninger og vilkår. Vi prøver alltid å spesifisere alle vilkårene som gjelder for tilbudene, og om vi har går glipp av noe blir vi glad om du hjelper oss med denne informasjonen.

Hvor får Tilbudskode.com sin inntekt fra?

Tilbudskode.com er en gratistjeneste som baseres og bygges på medlemmene sine. Alt vi tilbyr er helt gratis for deg! Vår hensikt er at du skal spare penger, og at det skal lønne seg å handle på nettet.

Samtidig må vi finansierer vår virksomhet og dekning av de 450 ledende nettbutikkene i Norge på en eller annen mate. Dette gjør vi ved å få en liten provisjon på salgene som vi legger ut. For hver kunde som kjøper noe i en nettbutikk gjennom vår side, får vi en form for belønning. Det er det samme systemet som f.eks Pricerunner bruker. Provisjons systemet sparer våre kunder penger og vi kan forbedre vår service. Det betyr også at vi ikke trenger å ha blinkende og hoppende reklame over hele siden vår, som bare irriterer deg som bruker, når du søker etter dagens beste rabatt! Flott, ikke sant?

Hvordan søker jeg etter en spesiell tilbudskode?

Hvis du vet navnet på butikken eller hvilket merke du vil handle fra, kan du søke i søkeboksen på siden vår.

Hva skjer om du ikke har en tilbudskode for butikken jeg vil handle i?

Om vi ikke har noen kuponger for butikken du vil handle i, er det mulig at butikken rett og slett ikke tilbyr noen tilbudskoder. Alternativt kan dette bety at det ikke, for øyeblikket, er noen koder tilgjengelig for denne butikken.

Hvordan kopierer jeg tilbudskoden?

For å bruke tilbudskoden må du kopiere den. For å gjøre dette må du:

* Klikk på butikken eller tilbudet du er interessert i, mer informasjon om butikken kommer da opp på siden vår. Du vil også se forskjellige tilbudskoder og kampanjer.

* Velg en tilbudskode

* For å kopiere koden har du flere valg:

Valg 1: Høyre klikk på den valgte koden og trykk ”Kopier” fra menyen. Når du er i kassen til nettbutikken, hold markøren over ”rabatt kode feltet.” Høyre klikk igjen og velg ”Lim inn”. Dermed er den kopierte koden plassert inn i feltet.

Valg 2: Marker koden, og trykk på “Rediger” oppe i oppgavelinjen (på toppen av vinduet), deretter trykker du på “Kopier”. Når du handler og kommer til kassen i nettbutikken, klikker du i tilbudskode feltet, og deretter klikker du på ”Rediger” i oppgavelinjen. Der velger du ”Lim inn”. Og da skal koden vises i feltet.

Valg 3: Marker koden med musen din. Dermed kopier du tilbudskoden ved å trykke Ctrl + C på tastaturet. Når du kommer til kassen i nettbutikken trykker du markøren i feltet hor du legger til tilbudskoder. Deretter limer du inn koden ved å bruke Ctrl + V på tastaturet.

Det er også mulig å kopiere koden på den gode gamle måten. Ta en penn og papir og skriv ned tilbudskoden, pass på at du får med hver eneste bokstav. Når du kommer til kassen, skriver du bare inn tilbudskoden i det rette felten med tastaturet ditt. Husk at de fleste systemer er nøye på om du bruker stor eller liten bokstav.

Hvor kan jeg bruke en tilbudskode?

Tilbudskoder er brukt i nettbutikkene når du bestiller varer. Akkurat hvor du bruker koden kan variere fra butikk til butikk. Det mest vanlige er at tilbudskode feltet er på siden som kommer rett før du betaler. Men det er unntak. F.eks på Amazon er tilbudskode feltet helt i begynnelsen av bestillings prosessen, så du må følge ekstra godt med når du bruker en tilbudskode for første gang i en ny butikk. Husk at tilbudskoden alltid må brukes før du har betalt for noe som helst! Vær nøye med å sjekke at rabatten har blitt dratt fra totalsummen hver eneste gang, så du er sikker på at tilbudskoden ble tatt i bruk.

Jeg er i kassen på nettbutikken og jeg finner ikke feltet for tilbudskoden?

Hver nettbutikk har forskjellige systemer og løsninger på hvordan bestillinger og betalinger blir gjort. Om du ikke finner tilbudskode feltet, er det ofte mulig å trykke på tilbake knappen for å finne feltet på en av de tidligere sidene. Du må aldri betale uten å ha tastet inn koden din. Forskjellige butikker bruker ofte forskjellige navn på koden. Her er noen varianter:

* Kupong kode

* Kupong

* Klubb kode

* Tilbudskode

* Koder

* Rabatt nummer

Handler du i en engelsk eller amerikansk butikk, er det enda flere varianter å velge mellom:

* Promotional Code

* Coupon Code

* Discount code

* Voucher Code

* Promotional Coupon

* E-voucher code

* Promotional Shopping Code

Hvorfor fungerer ikke tilbudskoden min?

Vi tester alle kodene før de blir lagt til på Tilbudskode.com. Dessverre hender det at utløpsdatoen forandres uten at vi blir varslet, eller at butikken stopper kampanjen tidligere enn først besluttet av en eller annen grunn. Om noen av tilbudene vi har på Tilbudskode.com ikke fungerer, hadde det vært fantastisk om du kan kontakte oss og gi oss beskjed! Da kan vi teste dem igjen og slette dem fra siden vår om de ikke fungerer. Du kan gi oss tilbakemelding her.