SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Fantastisk måned for fantastiske tilbud

Dette er sesongen for glede! Snart kommer 2 av årets største salgsdager, BlackFriday og CyberMonday.

På disse dagene får du fantastiske rabatter og tilbud, så det lønner seg å følge med på nettet når disse dagene nærmer seg. Antall varer som er på salg går opp, og prisene går ned.

 

Husk å følge med på https://www.tilbudskode.com og klikk på linkene våres til de forskjellige tilbudene. Det hjelper oss med å kunne gi deg enda flere og bedre tilbud!

 

Disse to dagene er fantastiske muligheter til å finne julegaver og kalendergaver for de av dere som lager en kalender selv.

Mange elsker å gi små, flotte og kreative gaver til kalenderen. Men dette kan fort bli dyrt. Når man kjøper små gaver er det også vanskelig å finne noe som ungene både liker og har bruk for.

Vårt tips er å se etter alle de beste tilbudene og spare penger på alle salgene. Du finner alt fra hansker og hatter til leker og så videre. Det finnes ingen begrensninger!

Derfor anbefaler vi deg å se etter noe som barna trenger.

Det er ikke noe gøy å bare gi praktiske ting i kalenderen, så miks litt rundt, heldigvis har du 24 dager å leke med.

 

Noen gode ideer for kalenderen:

  • – Hansker, skjer, caps
  • – Hårstrikk, neglelakk, små sminkesaker for dukkene eller ungdommen
  • – Lego
  • – Snop
  • – Gavekort på kino, eller noe gøy å gjøre med familien
  • – Tivoli eller noe annet gøy som skjer i byen

 

Nå sier du kanskje; men dette koster jo mye penger! Og ja, det kan være dyrt, men det er også mange måter å kutte kostnadene på.

 

Først og fremst, husk at om du kjøper en pakke får du ofte rabatt i forhold til hva det koster å kjøpe hvert enkelt produkt individuelt. Så om du kjøper lego til kalenderen, kan du åpne pakken og bare gi deler av pakken for hver dag. Om du kjøper neglelakk, får du ofte rabatt når du kjøper en pakke med forskjellige farger.

 

Du får også ofte en liten parfymeprøve gratis når du kjøper et annet produkt. Disse er flotte å gi bort om du kjenner noen som elsker små og søte produkter.

 

Når det kommer til opplevelser og annet gøy, tenk på hva dere vanligvis ville gjort sammen og lag det om til en gave ved å skrive det ned på et papir som du ligger i kalenderen.

Kanskje har du lyst til å gå på kino? Gjør det om til en kalendergave! Du hadde brukt penger på dette uansett, så du taper ikke mye penger på dette.

 

 

Det er viktig å planlegge godt om du ønsker at kalendergavene skal være rimelige og gøye. Ikke bruk så mye penger på gavene at du til slutt blir stresset, og ikke har det gøy lenger når du lager den.

 

Husk at om du hadde brukt pengene uansett, på f.eks en kino, bruker eller taper du ikke for mye penger på kalenderen. Du bruker pengene du uansett hadde brukt, og du skaper litt ekstra kos for både deg selv og barna dine ved å inkludere slike ting i kalenderen.

 

 


 

 

0 Svar på "Fantastisk måned for fantastiske tilbud"

 

You must be logged in to post a comment.