SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Endelig er påsken her!

Hvilke tradisjoner har du og familien din i påsken?

Det finnes mange forskjellige påsketradisjoner! Noen liker å gjemme egg rundt omkring i huset eller på eiendommen, og barn og voksne har det moro med å løpe rundt for å prøve å finne eggene. Dette er en av grunnene til at eggene er farget med sterke farger, slik at de blir enklere å finne.

 

Noen ligger eggene rett utenfor ytterdøren, mens andre gjemmer dem i sengen til ungene. Det finnes mange forskjellige tradisjoner å velge fra!

Når det kommer til selve eggene, kan man ha egg som fylles med snop, eller man kan ha et egg som er snop i seg selv. Flere kokker bruker denne tiden av året til å vise frem kokke kunstene sine med sjokolade og retter laget av snop. Noen av disse rettene er et kunstverk i seg selv, så det er nesten litt synd å spise dem. Men det smaker helt fantastisk!

 

Når det kommer til tilbud, finnes det selvfølgelig mange rabatter å velge mellom. Denne uken har vi fokusert litt ekstra på tilbud for barn i alle aldre. Det finnes flere gode tilbud på klær, og også mange på forskjellige barneleker. Men vær nøye med å se på frakt detaljene før du bestiller denne uken. I noen land, og i enkelte butikker, sender de ikke ut varene før etter påsken. Så du må muligens vente en uke eller mer i enkelte tilfeller. Men ofte er det verdt det, i og med at du kan spare store summer på påskesalg, spesielt for barn.

Alle vet at barn er litt mer utålmodige enn oss voksne, derfor gir mange barnebutikker ekstra gode tilbud i denne perioden, for å kompensere for en lengre leveringstid.

 

Ta en kikk på de fantastiske tilbudene denne uken, og se hvor mye du kan spare!

 

 


 

0 Svar på "Endelig er påsken her!"

 

You must be logged in to post a comment.