SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

En moteriktig vår!

Selv om været ikke alltid er det beste, er fuglene sin sang og de sjenerte blomstene som så vidt bryter seg ut av jorden, tegn nok på at våren virkelig er her. Et annet tegn på at det er vår, for oss som elsker mote, er at nye kolleksjoner blir lagt ut i butikkene. På tilbudskode har vi tatt en kikk på hva de store nettbutikkene kan tilby innenenfor mote!

 

Sarah Jessica Parker eller Carrie from Sex in the City

 

Denne moteriktige skuespilleren og designeren, blir av mange sett på som grunnen til at merker som Manolos (sko) har blitt suksessfulle, og for at flere har fått øynene opp for Braziliansk voksing og små muffinser. Flere mener at grunnen til at Sarah Jessica Parker ble så populær ved å spille Carrie, var på grunn av hennes egen stil, hun tilføyde både krydder og personlighet til ikonet fra New York.

Nå har Sarah Jessica Parker gått inn i et samarbeid med Ellos , i en kampanje som heter “Spring fever in New York”. Her viser hun deg hvordan du kan kombinere forskjellige stiler, og få den beste stilen for mindre penger.

Hun forteller i intervjuet med Ellos at stilen hennes er “her og nå”. Vi ble imponert over hennes mange fantastiske og enkle tips, som gir kolleksjonen din det personlige preget som den behøver.

Vi anbefaler virkelig at du leser hele artikkelen, og at du så besøker salgssiden til nettbutikken, for å finne de flotte varene som gir deg det personlige preget.

 

Inspirerende sider

 

Ikke alle nettbutikker har et personlig interju, slik som Ellos har med Sarah Jessica Parker. Men de har flere inspirerende sider hvor du kan finne mye nyttig informasjon om forskjellige stiler. Og det er alltid kjekt når du kan se bilder som inspirerer stilen din, i stedet for å lete rundt uten at du egentlig vet hva du leter etter.

 

Boohoo, har valgt å fokusere på 5 stiler, en av disse er “the Monochrone”, som har kun 2 farger og gir et stilfult resultat. Husk at det ikke trenger å være svart og hvitt, legg til litt farge med et rødt skjørt og en svart topp.

 

Phase Eight, har valgt å lage sin egen “LookBook”, et kjempe flott sted å finne inspirasjon. Ta en kikk på siden deres for å se hva de har valgt å fokusere på denne sesongen.
Et lite hint: delikate blomster og blonde, i tillegg til komfortable og løse klær.

 

ASOS, kjent for sin individuelle og ganske unge stil, har en mote og skjønnhets feed hvor du kan finne inspirasjon. Der får du innsikt i hva de hippe, trendy, og unge bruker denne våren.

Generelle motetips

Hvis vi ser på hva trendene viser i disse butikkene og i mange andre butikker, er det ganske tydelig at vi kommer til å se delikate mønstre og komfortable klær denne våren. Løse bluser og bukser gir et flytende inntrykk når modellene går ned catwalken. Heldigvis skal det ikke mye til for å kopiere denne stilen. Man kan enkelt bruke klær fra forrige sesong, eller gjøre mindre endringer.

 

Husk også å sjekke ut butikker som MiniInTheBox,  og andre butikker som har en blanding av klær og andre produkter. De gir deg ofte en god pris, og det er enkelt å velg ut et par gode plagg eller tilbehør som passer godt sammen med flere av plaggene som du allerede har i klesskapet.

 

Kontakt oss gjerne med informasjon om hva som er dine beste motetips!

 


 

0 Svar på "En moteriktig vår!"

 

You must be logged in to post a comment.