NO
Tilbudskode.com – Finn ditt Tilbud eller Tilbudskode til Norske nettbutikker.

De beste stedene du kan dra på skiferie!

Nå er det tid for å ha det gøy i snøen! Glem kulden og biler som ikke starter, ta på skiene, skøytene eller annet vinterutstyr og ha det moro i snøen!

Det finnes mange steder i Norge hvor du kan ha det kjekt både i løypene, på afterski med en god drink i hånden og i tillegg til å sove i en komfortabel seng. Et av mine favoritt steder er Geilo. Hele familien min gleder seg alltid til vår årlige skitur til Geilo. Bor du på vestkysten og ikke ønsker å dra langt, er Voss et godt alternativ. Rundt 1 time kjøretur fra Bergen, og du finner flere flotte hotell og skiløyper. Hva med en tur til Lillehammer, der vi feiret OL i 1994?

Det finnes mange steder å besøke, noen av de beste stedene er kanskje rett utenfor døren din. Men de beste ski løypene, etter min mening, finner du på Alpene. Og ikke bare løyper, men også fantastiske hotell og god underholdning.

Et sted som ikke er like godt kjent, men som er fantastisk for en skiferie er Sarajevo i Bosnia. Der finner du flotte hoteller rett i nærheten av skiløypene og underholdningen!

Hva med å prøve ut skiløypene på Mount Olympus på Kypros? Dette fjellet har flere løyper du kan teste ut, og de fleste av dem har fått navnet sitt etter greske gudene som Afrodite og Hermes. Skiløpene er gode, og du finner mange hotell i nærhetene av dem.

På Island burde du sjekke ut Hidrafjell, som absolutt er et av de beste stedene å besøke. Eneste negative er at hotellene er plassert litt lengre borte fra skiløypene, så vær forberedt på at du må kjøre fra sted til sted, men kjøreturen er virkelig verdt det!


 

0 Svar på "De beste stedene du kan dra på skiferie!"

 

You must be logged in to post a comment.