NO
Tilbudskode.com – Finn ditt Tilbud eller Tilbudskode til Norske nettbutikker.
 

Douglas Rabattkode & kampanjer - https://www.douglas.no

Store RSS

Douglas Skjønnhet er ikke A4 og det vet kosmetikk kjeden Douglas. De har fokus på å gi mennesker akkurat de produktene som passer deres unike behov og ikke minst, fremheve deres skjønnhet. Så mangfold og gode priser er stikkord for denne spennende butikken. Douglas har både nettbutikk og vanlige butikker og tilbyr blant annet tjenesten hent-i-butikk. De som ikke har en Douglas butikk i nærheten får varene tilsendt med posten. Douglas er selvsagt opptatt av priser, akkurat som vi hos tilbudskode. Vi holder øye med Douglas og sikrer at du får informasjon om de beste tilbudene og salgene.

 

Aktive Tilbud

På nåværende tidspunkt 2 aktive kampanjer

Gratis frakt over NOK 600,- från Douglas

Gratis gave innpakning hos Douglas

Douglas er et velkjent navn i hele Europa. Det hele startet i Hamburg for lenge siden med såpekokeren John Sharp Douglas fra Skottland. John Sharp Douglas emigrerte til Tyskland i 1812 hvor han grunnla Hamburgs første såpe og parfymefabrikk. Mannen klarte å revolusjonere markedet, med bare en butikk i Hamburg, takket være den høye kvaliteten på produktene. Douglas som vi kjenner de i dag regnes fra 1910 med søstrene Maria og Anna Carstens. Dette året undertegnet de en kontrakt med selskapet J.S. Douglas Söhne, de fikk rettighetene til å drive under navnet Parfümerie Douglas og startet opp det første parfymeriet i Neuer Wall 5, det dyreste handlegaten i Hamburg. Et meget godt valg, ballen rullet fort og innen ti år var Douglas og finne langt utover byens grenser. Butikkens navn ble etterhvert kalt Douglas og spredte seg over hele Europa raskt.

I år 2000 gikk Douglas online og i dag finner du et stort utvalg av parfyme, toalettsaker, sminke og tilbehør. Douglas har i dag ca 1700 butikker i 19 land, hvorav 450 av butikkene er i Tyskland. I tillegg har Douglas en online- og en mobilbutikk du kan handle i når og hvor det måtte passe deg, samt en veldig populær Facebook side, som du aktivt kan delta i og ha mye moro.
Hos Douglas fokuserer de på alle smaker og former, fordi vi alle er forskjellige og unike med ulike behov. Vi har fyldige lepper, smale lepper, blå øyne, grønne øyne, kort hår og langt hår – det fine med skjønnhet er mangfoldet!
Douglas filosofi er å alltid ha et stort sortiment og en service i verdensklasse, med øye for dine behov. Douglas har skjønnhetseksperter som står til din tjeneste når du måtte ønske det. Har du behov for å kontakte Douglas er det bare å sende en mail til kundeservice@douglas.no eller kontakte de på tel. nr: 815 24 711
Hva ville John Sharp Douglas si om han kunne se hva som er blitt av hans såpe- og parfymebutikk i Hamburg?
Default_468x60
 
 

Upålitelige tilbud

På nåværende tidspunkt 10 upålitelige tilbud

Opptil 35% rabatt på skjønnhetsprodukter – salg hos Douglas

Opptil 30% rabatt på sminke og bestselgere hos Douglas

20%rabatt på kjøp over 599 kr hos Douglas

50% på det rimeligste ved kjøp av 2 produkter – cyber monday hos Douglas

20% rabatt på alle bestillinger over 699 kr hos Douglas

20% rabatt på all makeup hos Douglas

15-25% rabatt ved kjøp fra 500 – 1500 kr hos Douglas

3 for 2 på alle solprodukter hos Douglas

Opptil 50% rabatt på utvalgte skjønnhetsprodukter hos Douglas

20% rabatt på kjøp over 999 kr hos Douglas

 

Copyright © 2018 | Når du leter etter en rabattkode - besøk Tilbudskode.com