SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Butikkene i utlandet

Januarsalgene blir mer og mer populære her, men de har vært populære i mange år i andre land. Derfor er det en lang tradisjon i andre land å ha svære januarsalg, hvor folk kan spare penger og fremdeles kjøpe kvalitetsprodukter.

 

Heldigvis for oss, er mange av disse butikkene tilgjengelige på nettet. Dette betyr at vi kan kjøpe produktet uten å en gang å forlate datamaskinen. Men det er noen ting man må være forsiktig med. Vi her hos Tilbudskode har lagd en kort liste over ting vi håper kan hjelpe deg når du handler i utenlandske butikker på nettet:

 

1. Sørg for at det er et pålitelig firma som selger produktene. Dette er vanligvis ikke et problem, men det er viktig å være obs på muligheten. Sørg for at de kan identifisere seg selv med et ID-nummer og så videre.

 

2. Dobbeltsjekk størrelsesguiden! Europeiske størrelser i tillegg til USA størrelser er ganske standard. Men om nettbutikken tilbyr en størrelsesguide, bør du bruke det. Vi hos Tilbudskode har glemt å sjekke størrelsen før, og endt opp med en veldig stor bukse og genser.

 

3. Noe som bringer oss til 3. punk; retur reglene. De fleste av nettbutikkene som Tilbudskode samarbeider med, har gode retur regler. Men det er viktig å sjekke om du selv må betale for å sende returen tilbake, eller om butikken dekker det. Om du må betale for retur selv, er det da verdt pengene?

 

4. Tollen. Alle land, inkludert Norge, har en eller annen form for tollavgift og kontroll. Så om du kjøper dyre elektronikk varer eller lignende, så får du muligens noen ubehagelige overraskelser når produktet blir levert, selv om du har kjøp produktet på salg. Sjekk ut Tolletaten sine sider for mer informasjon. Det finnes butikker som er basert i England, India og andre land som leier et lager i Norge for å sørge for at kundene ikke må betale tollavgiften. Så det finnes mange muligheter, utforsk dem!

 


 

0 Svar på "Butikkene i utlandet"

 

You must be logged in to post a comment.