SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Butikkene i utlandet

Januarsalgene blir mer og mer populære her, men de har vært populære i mange år i andre land. Derfor er det en lang tradisjon i andre land å ha svære januarsalg, hvor folk kan spare penger og fremdeles kjøpe kvalitetsprodukter.

 

Heldigvis for oss, er mange av disse butikkene tilgjengelige på nettet. Dette betyr at vi kan kjøpe produktet uten å en gang å forlate datamaskinen. Men det er noen ting man må være forsiktig med. Vi her hos Tilbudskode har lagd en kort liste over ting vi håper kan hjelpe deg når du handler i utenlandske butikker på nettet:

 

1. Sørg for at det er et pålitelig firma som selger produktene. Dette er vanligvis ikke et problem, men det er viktig å være obs på muligheten. Sørg for at de kan identifisere seg selv med et ID-nummer og så videre.

 

2. Dobbeltsjekk størrelsesguiden! Europeiske størrelser i tillegg til USA størrelser er ganske standard. Men om nettbutikken tilbyr en størrelsesguide, bør du bruke det. Vi hos Tilbudskode har glemt å sjekke størrelsen før, og endt opp med en veldig stor bukse og genser.

 

3. Noe som bringer oss til 3. punk; retur reglene. De fleste av nettbutikkene som Tilbudskode samarbeider med, har gode retur regler. Men det er viktig å sjekke om du selv må betale for å sende returen tilbake, eller om butikken dekker det. Om du må betale for retur selv, er det da verdt pengene?

 

4. Tollen. Alle land, inkludert Norge, har en eller annen form for tollavgift og kontroll. Så om du kjøper dyre elektronikk varer eller lignende, så får du muligens noen ubehagelige overraskelser når produktet blir levert, selv om du har kjøp produktet på salg. Sjekk ut Tolletaten sine sider for mer informasjon. Det finnes butikker som er basert i England, India og andre land som leier et lager i Norge for å sørge for at kundene ikke må betale tollavgiften. Så det finnes mange muligheter, utforsk dem!

 


Beskytt huden din

Visste du at kombinasjonen av sol og kulde er veldig hardt for huden din? Det gjør at den blir tørr og noen ganger begynner å flasse. Ikke noe som gjør at du føler deg så veldig fin. I tillegg blir mange solbrent når de er ute i solen om vinteren og våren uten å beskytte huden. Mange tror ikke at de trenger solkrem i og med at det er kaldt ute. Doktorer og hudspesialister anbefaler at alle også bruker solkrem og lignende om vinteren og høsten. Så hør på dem og sjekk ut alle salgene i kosmetikk butikkene på nettet.

 

Vi anbefaler januarsalgene og outlet avdelingene på det høyeste, siden disse hjelper deg med å spare store summer. Husk at om du finner det riktige produktet, til en god pris, bør du kjøpe to! Da trenger du ikke å kjøpe noe nytt på et par, eller muligens flere måneder. Kosmetikk og lignende produkter kan du oppholde over lengre tid i hjemmet, slik at du kan utnytte salget til det fulleste.

 

Husk også å bruke hansker og noe varmt på hodet når du er ute. Det hjelper huden din og også generelt helsen. Om du ser i sportsbutikkene eller klesbutikkene, finner du mange produkter som hjelper deg med å holde varmen. Alt fra varmepakker til strikkeluer.

 

P.S. Ikke glem håret ditt! Gode hårprodukter er nødvendig nå når det er så kaldt ute, noe som gjør at håret fort tørker ut. I tillegg må vi gå rundt i tørr, varm luft inne husene, for så å gå ut til iskald omgivelser.

 Topp 5 tips for hva du bør kjøpe på salget!

Vi har nevt i en tidligere blogg, du kan lese den her, at salgene er en god grunn til å skjemme deg selv bort. Med rabatter så høye som 50% og til og med 80%, er det plutselig mulig å kjøpe det som tidligere har virket umulig. Men du risikerer å plutselig kjøpe for mye eller å kjøpe ting som du egentlig ikke trenger, og da taper du penger i stedet for å spare penger.

Så her har du Tilbudskode.com sine topp 5 tips for å spare penger på salgene:

 

1. Kun kjøp ting som du virkelig trenger. Vi vet alle at kvinner ikke kan ha nok sko, ikke sant? Så du trenger alltids sko, men husk å se gjennom sko kolleksjonene din, så du ikke kjøper noe du allerede har, før du leter på nettet. Muligens er det bedre å kjøpe et helt ekslusivt par, i stedet for å kjøpe flere par. Dette stemmer også for alle andre produkter, tenkt 2 ganger og trykk på kjøp knappen kun 1 gang! Da kan du virkelig spare penger og ha mulighet til å kjøpe det produktet som du har ønsket deg så lenge, som nå er på salg!

 

2. Husk å sammenligne prisene. Vi anbefaler deg å ha Tilbudskode åpent i et vindu, og så sjekke ut flere av de gode butikkene i listene våre, slik at du kan sammenligne prisene. Noen ganger kan du spare store summer med denne strategien. Og når du bruker Tilbudskode trenger du ikke å huske navnet på butikkene, du klikker bare på linkene, og så er du der.

 

3. Velg den beste betalingsmetoden. De fleste nettbutikkene tilbyr nå mange forskjellige betalingsmetoder, noen er gratis og andre må du betale en liten avgift for. Vi anbefaler at du alltid velger den metoden som er gratis. Noen ganger innebærer det at du får en faktura i posten eller i innboksen. Og det kan være vanskelig å holde oversikt, så husk å skrive ned totalbeløpet, så du vet hva du skal betale når fakturaen kommer.

 

4. Dette er noe som ikke kan bli gjentatt for ofte: gaver! Å gi gaver er dyrt, og siden mange, slik som meg, fort glemmer bursdager og lignende, må vi skyndte oss å finne en god løsning når den store dagen kommer. I siste liten gaver er ofte mye dyrere, så den beste måten å spare penger på, er om du handler gaven på salg. Spesielt gaver for barn, om du har barn i familien. Plasser alle gavene i en boks, og denne bursdagsboksen kan du bruke hver gang det kommer en ny bursdag, slik at du sparer penger i lengden.

 

5. Reiser! Det kan være lett å glemme at det også finnes mange salg på hotellrom, flybilletter, cruise og så videre. Det trengs litt mer planlegging med disse salgene, i og med at du må vite når du kan ta fri fra jobben og så videre. Men om du har mulighet til å planlegge fremover, kan du få gode rabatter på ferier. Så sjekk ut salgene på reiser, og cruise i tillegg, slik at du kan benytte deg av et godt tilbud for din neste ferie.

 

Dette er selvfølgelig bare generelle tips, men vi vil gjerne også høre fra deg. Hva er dine beste tips for å spare penger?

 
En ny årstid nærmer seg

Selv om vi er i midten av januar, kan du kjenne en forandring i luften, våren nærmer seg. Kong Vinter er ikke klar for å gi slipp helt enda, men våren kryper seg innpå.

 

Det finnes mange butikker som gir deg gode rabatter på klær, slik at du kan forsikre deg om at du holder deg innenfor budsjettet. I klesbutikkene finner du ofte et sesongsalg, og så finner du resten av tilbudene i andre avdelinger som f.eks. outlet avdelingen.

 

Men ingen grunn til bekymring om du føler at våren nærmer seg for tregt. Vi hos Tilbudskode har funnet en flott liste over tilbud på reiser. Så om du vil spare penger på hotell og flybilletter, finner du billige hotell og flybilletter fra mange forskjellige nettsider, alle samlet her hos oss på Tilbudskode.

 
Salg på elektronikk!

Hurra for salg på elektronikk! Vi elsker elektronikk! Fra dataer til iPhoner og andre gadgets – de gjør livere letter for oss, og det blir enklere å holde kontakten. Men man kan ikke nekte for at det er dyrt. Så det beste med salgene er selvfølgelig når vi finner gode tilbud på akkurat det vi trenger. Vi hos Tilbudskode ser etter nettopp disse tilbudene for deg. Så ta en titt nedenfor for å finne de beste salgene på elektronikk og lignende.

 

Flott om du husker å komme innom siden vår først før du går til salgene. Dette hjelper oss med å fortsette å finne gode tilbud til deg.

I tillegg elsker butikker at vi viser dem at markedsføringen fungerer, og da lager de enda flere tilbud for oss og deg! En vinn – vinn situasjon!