SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Wishbox Rabattkode & Erbjudanden! - wishbox.no/

Store RSS

Wishbox

Hva gir du til den som har alt? Eller ønsker du deg en egen spennende opplevelse?


Wishbox er stedet for opplevelser og overraskelser! Her kan du kjøpe opplevelser til din kjære, dine foreldre eller barn, kolleger eller beste venner. Og du garanterer å overraske! Dette er gaver som mottakeren aldri hadde tenkt seg, men alltid har ønsket seg!


Hva med en helikoptertur, kjøre en superbil eller en tanks, eller vinsmakingskurs og skjønnhetspleie? Dette er bare noen av de utallige spennende gavene og opplevelsene du kan velge å gi til andre eller deg selv gjennom Wishbox. Vi på tilbudskode.com passer dessuten på at du får heftige rabatter og tilbud på disse prisene, så her er det bare å følge med! Nå kan du sikre at noen du er glad i virkelig får en opplevelse de aldri kommer til å glemme!


Du kan selvfølgelig også kjøpe gavekort, og la mottakeren selv bestemme opplevelse. Det er også enkelt å betale på Wishbox. Du kan betale med Visa og Mastercard, og også Bitcoin. Det finnes også butikker i Oslo og Bergen der du kan kjøpe gavepakker fra Wishbox, slik at du slipper å bestille over internett.

 

Active Coupons

Currently 2 active coupons

Ute etter en spesiell gave? Gi en opplevelse med Wishbox

Gratis bytte hos wishbox.no

Hvordan finne en gave til en som har alt? Det er ikke lenger noe problem. Hos Wishbox kan mottaker selv bestemme gaven, eller du kan overraske ved å bestemme for han eller henne. Her finner du alle opplevelser som man kan ønske seg, men som man kanskje sjeldent tenker over. Dette er garantert en gave som vil bli husket og verdsatt!

Er du lei av å lete endesløst etter gaver før jul og til bursdager? Bare for å se at gaven blir åpnet, du får et takk, og det er det? Gir du en opplevelse, vil gaven glede både ved å gi spenning og forventing til opplevelsen, men også på selve dagen når mottaker får en helt spesiell dag hun eller han aldri hadde tenkt seg. Og selvfølgelig i årevis etterpå - dette blir den store snakkisen hjemme!

Wishbox leverer opplevelser slik som helikopterturer, kjøring av tanks, spa, kulturarrangementer og vinsmaking. Og selvfølgelig mye mer. Dette passer dermed for alle - enten det er din kjære, dine barn, dine foreldre, kollegaene, sjefen eller dine beste venner. Og det er selvfølgelig lov å unne seg selv en unik opplevelse! Se på siden deres for å få det fulle utvalget av spennende opplevelser. Og husk, gjennom tilbudskode.com vil du få muligheten til å få gode rabatter på dine opplevelsespakker, så her er det bare å følge med!

Mottaker velger selvsagt selv når den ønsker å benytte seg av opplevelsen, og slik er det enklere enn å booke direkte gjennom et spesielt firma. Du kan velge å betale på nett med Visa eller Mastercard, og også Bitcoin. Du kan også kjøpe pakker på utvalgte forhandlere i Oslo og Bergen - og stadig flere kommer til etterhvert.

Du har gratis bytte på alle dine kjøp - dette gjelder også for mottakeren dersom han eller hun ikke skulle være fornøyd. Gyldigheten på alle gaver er i over et år, og du får også gaven i en lekker eske med din egen personlig hilsen. Slutt på hjemmelagde kort og utgåtte gavekort!