SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Wideroe Rabattkoder & Erbjudanden! - www.wideroe.no/

Store RSS

Wideroe

Widerøe er Norge og Nordens største regionale flyselskap. Med over 450 daglige avganger, og 2,8 millioner passasjerer hvert år, er Widerøe et selskap i verdensklassen når det gjelder regional tilgjengelighet og service.


Widerøe ble kåret til årets flyselskap i 2013. Av alle Europeiske flyselskap ble Widerøe kåret til det mest pålitelige og beste flyselskapet. Så med Widerøe har du altså trygghet, sikkerhet og et enormt nettverk av flydestinasjoner. På toppen av dette får du lave priser, Eurobonus og gode kampanjer og tilbud gjennom oss på tilbudskode.com. Dermed vil flyturen din med Widerøe både være behagelig og billig!


Med en moderne flyflåte og 47 flyplasser, kan du reise hvor du vil i Norge med Widerøe. Det er også mange fristende destinasjoner til utlandet, og med store samarbeidspartnere som SAS, kan du koble deg på virkelig lange reiser til rimelige priser og med sikre flyselskap. Widerøe bryr seg også om miljøet, og har forpliktet seg til null utslipp innen 2050. Dette gjør deg som passasjer enda mer trygg på at du har valgt rett når du flyr med Widerøe.

 

Active Coupons

Currently 2 active coupons

Gratis hånbagasje for studenter i perioden hos Wideroe

10% rabatt på arrangement med Widerøe

Widerøe er Norges spesialisten i flyreiser! Med en moderne flåte, over 2,8 millioner passasjerer årlig, 47 flyplasser og 450 daglige avganger, er Widerøe ditt flyselskap når du skal reise innenriks.

Kjent for blant annet Norge Rundt billetten, der du kan oppleve hele Norge med kun en billett - til en utrolig lav pris - er Widerøe selskapet som er preferert av alle Norges reisende - vinter som sommer. Her kan du reise rundt i et valgfritt antall soner så mange ganger du vil innen for en periode på 14 dager - for priser som er lavere enn en tur til en Europeisk storby. Dette er en flott mulighet til å utforske det langstrakte og vakre landet vårt! Og med rabatter fra tilbudskode.com, blir flyreisen din alltid billigere også hos Widerøe.

Widerøe har vært et familieeid selskap siden 1934, og har alltid spesialisert seg på flyvninger for folk flest. De kompromisserer aldri sikkerhet med pris, og kan dermed levere lave priser og god komfort, i sikre og oppdaterte flåter. Har du flyskrekk, har Widerøe også sitt eget flyskrekk kurs, der du vil kunne føle deg sikker og trygg på det å fly, slik at du kan få den komforten som andre uten flyskrekk opplever når de er ute og flyr.

Du får også Eurobonus på alle dine flyturer med Widerøe, så du opptjener poeng du kan bruke på andre flyselskaper, slik som SAS. Widerøe samarbeider med andre flyselskap i Eurobonus nettverket, og du kan dermed booke lange ruter rett gjennom hjemmesiden deres. Det er også lett å finne de billigste flybillettene, med Widerøes lavpriskalender. Studenter og unge reiser dessuten til sterkt rabatterte priser, så her kan du spare mye penger mot andre flyselskap som kjører lik pris for alle.

Widerøe er lett å komme i kontakt med - du kan både ringe de og sende en epost, og du kan chatte direkte med de på hjemmesiden. Du vil også kunne melde deg på nyhetsbrevet deres og få gode tilbud og inspirasjon rett i eposten din. Du får også svar på Facebook og Twitter, og kan finne inspirasjon der og på YouTube. Du kan betale med alle store kreditt og debet kort, og selvfølgelig også gjennom reisebyrå om du ikke bestiller billetten på internett.

 
 

Unreliable Coupons

Currently 6 unreliable coupons

Salg på alle ruter i Norge hos Widerø

Reis så mye du vil i Norge for 3990,- med Widerøe

Spar 30% på leiebil fra Hertz med Widerøe

350 kr en vei hos Widerøe

10% rabatt på flytur til Femundløpet med Widerøe

Norge fra 350kr – Stort salg hos Widerøe