SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Western Union Kampanjekod & Erbjudanden! - www.westernunion.no

Store RSS

Western Union Har du venner og slektninger i utlandet? Eller kanskje du elsker å handle på små nettbutikker i utlandet som ikke har vanlige bankløsninger? Uansett grunn, skal du overføre penger til utlandet er Westernunion et selvsagt valg. Denne nettbaserte banken gir deg sikkerhet og ikke minst, gode brukervilkår ved overføring og/eller valuta veksling. Western Union har og kontorer i flere land, slik at man og kan hente ut kontanter.

 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

Null kr i avgift ved første transaksjon hos Western Union

Western Union er en av de eldste betalingstjenestene på nett og ikke minst, for betaling over landegrensene. Med denne tjenesten kan du enkelt og sikkert overføre penger direkte fra et land til et annet, trygt.

Western Union har laget gode sporingsrutiner så du kan være sikker å at pengene kommer til den rette personen eller bedriften. Ettersom de er etablert i mange land, har de inngående kjenneskap til bank og pengeoverføringssystemene. Derfor kan de rådgi og ikke minst, hjelpe deg med overføring av penger til de fleste land i verden. Western Union åpner for at man kan sende pengene rett til konto eller at de kan tas ut hos et Western Union kontor. Fordelen med å bruke Western Union som mellomledd i slike saker er at dette beskytter din identitet. I tillegg har de gode rutiner for å oppdage juks og andre problemer hos mottaker. Dette gjør Western Union til en av de sikreste betalings- og overføringsmetodene på nettet.