SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

VIOVER60 Rabattkoder & Erbjudanden! - https://www.viover60.no/

Store RSS

VIOVER60

Vi Over 60 er Norges største magasin for kvinner og menn over 60 år. Med over 30 års erfaring gjennom sine utgivelser, tilbyr Vi Over 60 kvalitet,  kompetanse og glede i hver eneste utgivelse.


Vi Over 60 sørger for å holde en god balanse mellom helse og forbruk, økonomi og jus og spennende reportasjer om mennesker og reiser rundt verden. Som abonnement på Vi Over 60 vil du få dette flotte magasinet til en mye lavere pris enn i butikkene, og du vil også unngå å gå glipp av en eneste utgave! Vi på tilbudskode.com sørger dessuten for å samle de beste tilbud og kampanjer på abonnement på Vi Over 60 slik at du kan få godt lesestoff til en rimelig penge.


Det er enkelt å være abonnement på Vi Over 60. Du velger den varigheten og tilbudet som passer best for deg blant de rabatter vi har samlet på tilbudskode.com, og registrerer deg kun med navn og adresse på siden deres. Ditt første magasin vil snart komme i posten, og du betaler abonnementet forskuddsvis med tilsendt faktura. Slik har du kontroll over dine utgifter og betalingsmetoder.

 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

Abonner på Vi Over 60 – Kun kr 198 for 5 utgaver – spar opptil 61% rabatt!

Vi Over 60 er Norges største magasin for alle over 60 år, med månedlige utgivelser og leses av en tredjedel av befolkningen i denne aldersgruppen. Suksessen til Vi Over 60 kommer av mer enn 30 års erfaring, og samtidig ivrige og engasjerte redaktører og skribenter som brenner for det de skriver om. Her får du gripende reportasjer og dybdeintervjuer, reisereportasjer, jus og økonomi og massevis av livsglede, alt pakket i et elegant og lettlest magasin som gleder igjen og igjen.

Vi Over 60 utgis av Grieg Media som eies av Aller Media. Grieg Media har 16 ansatte som jobber for å gi deg et fantastisk magasin, og har gjort dette siden 1979. Vi Over 60 har vært en suksess siden starten, og har en fast og lojal leserskare, og har selvfølgelig plass til mange nye lesere.

Har du spørsmål til Vi Over 60, kan du kontakte hyggelige kundemedarbeidere på telefon eller epost. Du kan selvfølgelig også finne mye nyttig informasjon på hjemmesiden deres, eller gjøre som over 12000 andre og følge Vi Over 60 på Facebook. Her finner du et tettknyttet samfunn som deler erfaringer, tips og råd, og du kan holde deg oppdatert på det seneste fra bladet og nyheter rundt om i verden. Du kan selvfølgelig også stille dine spørsmål til Vi Over 60 på Facebook. Du kan selvfølgelig også melde deg på Vi Over 60s nyhetsbrev, og få inspirasjon og nyheter til din epost.

Når du abonnerer på Vi Over 60 vil du få tilgang til din egen side på nett, der du kan holde kontroll over ditt abonnement med et enkelt tastetrykk. Som abonnement vil du også få mange andre fordeler, slik som deltakelse på leserturer rundt om i verden, pakketilbud på håndbøker og rabatter på reiser, hotell og teater og kultur rundt om i Norge og verden forøvrig. Den flotte hjemmesiden til Vi Over 60 fungerer som en forlengelse av magasinet, og gir deg glede hver eneste dag!

Det er enkelt å abonnere på Vi Over 60. Vi på tilbudskode.com samler alltid de beste tilbud, rabatter og kampanjer på Vi Over 60, og når du har valgt det abonnementet som passer deg best, registrerer du deg enkelt med navn og adresse, og kan glede deg til å motta ditt første magasin. Du betaler forskuddsvis per faktura, og du kan selvfølgelig si opp ditt abonnement når du måtte ønske - dersom du mot formodning ikke skulle være fornøyd!