SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Verisure Rabattkoder & Erbjudanden! - https://www.verisure.no

Store RSS

Verisure

Verisure er alarmselskapet som kan sikre dine kjæreste eiendeler. Her kan du velge å bli dekket både med innbrudd, brann og personalarm. De har en enkel betjening av sine systemer slik at du har full kontroll over alle alarmfunksjonen.


Verisure ble kåret til best i test i 2014 av TV2 Hjelper Deg, og er Norsk Kundebarometers Bransjevinner. Det betyr at du ikke bare har trygghet i kvalitet og produkt, men også ved at du er sikret å være fornøyd. Og på toppen av dette får du lave priser! Vi på tilbudskode.com hjelper deg å finne de aller beste tilbud, rabatter og kampanjer hos Verisure, slik at du kan sikre deg og ditt hjem til en lav pris.


Det er enkelt å bli kunde hos Verisure. Er du i tvil om hva som er riktig for deg, kan du be om å bli oppringt av en kundemedarbeider, slik at du kan få veiledning til å ta riktig valg. Du kan også velge og sette sammen mange pakker på nettbutikken deres, slik at du får akkurat det som passer deg. Når du er kunde, kan du velge å betale med faktura, eFaktura eller AvtaleGiro.

 

Active Coupons

Currently 2 active coupons

Ta GRATIS sikkerhetstesten til Verisure og få et godt tilbud på boligalarm

Gratis telefonkonsultasjon hos Verisure

Verisure er Norges desidert beste leverandør av trygghetsløsninger til deg og ditt hjem, enten det er boligalarm, brannalarm eller personalarm du trenger. Verisure leverer også spennende løsninger som lar deg sette opp ditt eget smarte hjem, der alt fra klima og energi er koblet sammen med låssystemer, brann og innbruddsalarmer.

Verisure er tidligere kjent som Securitas Direct som ble grunnlagt i 1988. Nå har Verisure mer enn 1,7 millioner kunder over hele verden, og er det største selskapet i sin bransje i Europa. I Norge ble Verisure kåret til best i test i 2014 av TV2 Hjelper Deg, og ble Bransjevinner i Norsk Kundebarometer. Det betyr at du er sikret kvalitet og trygghet, god oppfølgning og hjelp, samt utmerket kundeservice.

Verisure utvikler sine egne produkter, og leter alltid etter nye, spennende og sikre løsninger for ditt hjem. Med sin egen innovasjonsavdeling og grundig produkttesting er du sikker på at du får unike og solide løsninger for ditt hjem, som du kan stole på. I det seneste har Verisure begynt å jobbe med å utvikle smarte hjem, der alt er koblet sammen. En fantastisk mulighet for deg som vil ha full kontroll, både på din og din families egen sikkerhet, men også økonomi og forbruk. Vi på tilbudskode.com hjelper deg med å samle de beste rabatter, tilbud og kampanjer på Verisure, slik at du kan spare enda mer penger på smarte løsninger!

Det er lett å komme i kontakt med Verisure om du har spørsmål. Du kan ringe kundeservice for spørsmål og kjøpshjelp, og du kan selvsagt også sende dem en epost. Du finner også mange gode spørsmål og svar på hjemmesiden deres. Som kunde får du tilgang på din egen side, der du har full oversikt over ditt abonnement og betjene de fleste funksjoner i ditt Verisure system.

Det er enkelt å bli kunde i Verisure. Du kan be de ringe deg for å få hjelp til å velge riktig produkt for ditt hjem, eller du kan sette sammen dine egne løsninger på nettsiden deres. Du velger å betale enten med faktura, eFaktura eller via Avtalegiro.