SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Venere kupongkoden & Erbjudanden! - www.venere.com/no/

Store RSS

Venere

Venere er den eneste siden du trenger å besøke for å bestille hotell, bed & breakfast eller resorter over hele verden.  Med over 200 000 hoteller i over 30 000 ulike destinasjoner rundt omkring i verden, finner du garantert det du leter etter på Venere.


Venere har samlet både billige hosteller og Bed & Breakfast på en side med dyre hoteller og eksklusive resorter. Slik kan man finne noe for alle på Venere, og de har oftest de aller laveste prisene på nett. Vi på tilbudskode.com samler de aller beste tilbudene, kampanjene og rabattene på hotell gjennom Venere.


Det er enkelt å bestille hotell med Venere. Du søker enkelt på din destinasjon med dine datoer, og får oversikt over alle tilgjengelige overnattingsalternativer. Her kan du sortere på popularitet eller pris, og finne det perfektet hotellet for deg. Avhengig av hotell, kan du velge om du vil betale nå, på hotellet eller senere. Gjennom Venere betaler du med alle de store debet og kredittkortene, og du vil få tilsendt bestillingsbekreftelse øyeblikkelig etter betaling.

 

Active Coupons

Currently 2 active coupons

Opptil 50% rabatt på restplasser hos Venere

Få 50% i rabatt på hotell med Venere

Venere er en markedsleder i sektoren for forhåndsbestilling av hotell på nettet. Nettsiden har et stort utvalg av overrnattingsteder: alt fra en til fem stjerners, bed and breakfast, herberger, resorts og feriehjem. Venere er et italiensk selskap og er registrert i Roma. Selskapet ble skapt i 1995 og ble kjøpt opp, og er nå kontrollert, av Expedia Inc siden 2008. Venere har et bredt nettverk og er partnere med andre ledende spesialister: Expedia og Hotels.com.

Ved hjelp av over en million tilgjengelige omtaler kan du på en enkel og grei måte sammenligne og finne hotellet som passer for deg. Venere var en av de første som begynte med omtaler på nett, og har drevet med dette siden 2001. Hvert eneste overnattingssted er blitt vurdert av brukere som har delt sine personlige erfaringer. Omtaler er inndelt i diverse brukerkategorier: par, familier, enkeltpersoner osv. Slik kan du finne frem til hotellet som passer dine behov. Husk også at vi på tilbudskode.com sørger for å samle de beste tilbud, rabatter og kampanjer på Venere, slik at du kan spare penger på din overnatting.

Ved å registrere deg på nettsiden får du tilbud sendt rett til e-post boksen din og du kan spare så mye som 50% av den opprinnelige prisen. Gjennom Venere finner du utallige hotelltilbud, rabatter og kampanjer. Nettsiden gir tilgang til 200 000 ulike overnattingssteder i mer enn 30 000 destinasjoner. Nettsiden har store bilder i høyresolusjon slik at du får et inntrykk av hotellets ytre, interiører og rom. Søkemotoren er designet med brukervennlighet for øye, slik at du enklest mulig kan se om overnattingsstedet er tilgjengelig for booking.

Tidspunkt for betaling varierer fra hotell til hotell. I enkelte tilfeller kan du betale på nettet ved bestilling, mens andre hoteller lar deg betale senere. Den gjeldende valuta ved betaling på nettet er vanligvis euro med mindre du velger en alternativ valuta, noe du kan gjøre ved hjelp av drop-down menyen øverst til høyre på nettsiden. Du kan blant annet velge å betale i norske kroner. Ved betaling på stedet gjelder den lokale valuta. Du kan også bestille per telefon. Du finner nummeret øverst til høyre på hjemmesiden.

 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

Opptil 50% rabatt på hoteller, vintersalg hos Venere

40% rabatt på byferier hos Venere

Opptil 40% rabatt på luksushotell hos Venere

Opptil 50% rabatt, hemmelige priser hos Venere

Opptil 40% rabatt på skiferier hos Venere

Opptil 40% rabatt + ekstra 15% rabatt hos Venere

15% rabatt på hotell hos Venere

Luksushotell til billige priser!

15% rabatt hos Venere

40% på sommertilbud hos Venere