NO
Tilbudskode.com – Finn ditt Tilbud eller Tilbudskode til Norske nettbutikker.
 

Univers.no Rabattkoder & Tilbud! - www.univers.no/

Store RSS

Univers.no

Hvis du liker tegneserier, er Univers nettstedet for deg. Her finner du tegneserier som Nemi og Pondus, Donald Duck og Billy, i tillegg til mange klassikere og mye annet fra Egmont.


På Univers kan du spare både tid og penger ettersom prisene er lavere enn i butikkene og du får varene direkte tilsendt i posten. I tillegg til tegneserier, spill og tilbehør, har de rekke spennende og morsomme apper som er vel verdt en titt. Vi på tilbudskode.com passer dessuten på å samle de beste tilbudene og kampanjene på Univers, slik at du kan spare enda mer penger!


Det er enkelt å handle på Univers. Du velger rett og slett dine tegneserier, hefter, spill eller annet ved å bla gjennom kategorier, bestselgere eller tilbud. Når du er klar til å betale, kan du velge å betale med Visa eller MasterCard. For abonnement kan du også velge å motta faktura i posten.

 

Aktive Tilbud

På nåværende tidspunkt 0 aktive kampanjer

Beklager, ingen kuponger funnet

Univers.no er et den offisielle nettsiden til Egmont forlaget der de selger tegneserier blader, CD'er og annet distribuert og produsert av Egmont. Denne nettsiden er enkel å bruke og ikke minst er prisene lavere enn i butikkene. I tillegg vil du finne mange produkter på Univers som ikke er å få kjøpt andre steder!

Univers er nettutsalget til Egmont Kids media Nordic AS, som er den største utgiveren av tegneserier i Norge. Med over 50 utgivelser hver eneste måned, står Egmont for kvalitet og populær underholdning for både voksne og barn. Mest kjent er nok Egmonts utgivelser av Donald Duck siden 1934, og Egmont fokuserer på kvalitet, opplevelser og underholdning for hele familien i sine utgivelser. Og nå får du alt dette tilgjengelig på nettsiden deres - Univers.

Det er enkelt å komme i kontakt med Univers om du har spørsmål eller trenger kjøpshjelp. Du kan ringe de hyggelige kundemedarbeiderne på telefon, eller sende en epost. Du finner også mye nyttig informasjon på hjemmesiden om det er noe du lurer på. Selvfølgelig kan du også følge Univers på Facebook for å få oppdateringer og gode tilbud, og du kan også stille spørsmål direkte her.

Husk at du alltid får fri frakt på dine kjøp over 300 kroner på Univers, og du har alltid 14 dagers angrerett om du ikke skulle være fornøyd. Alle varene sendes med B-post, og vil være fremme i postkassen din innen 3-5 virkedager.

Det er enkelt å handle på Univers. Du velger rett og slett dine produkter ved å bla gjennom kategorier, søke eller la deg inspirere av bestselgere og populære produkter. Du kan betale de aller fleste enkeltkjøp med Visa eller MasterCard direkte på nettsiden, og abonnementer betales med tilsendt faktura. Vi på tilbudskode.com sørger for å samle de beste tilbud, kampanjer og rabatter på de aller mest populære og eksklusive pakkene til Univers slik at du kan spare mye penger. Følg med!

 
 

Upålitelige tilbud

På nåværende tidspunkt 2 upålitelige tilbud

Gi et blad i julegave med Univers + gratis frakt!

Tilbud på Pondus Eliteserien med Univers