NO
Tilbudskode.com – Finn ditt Tilbud eller Tilbudskode til Norske nettbutikker.
 

UNICEF Rabattkoder & Erbjudanden! - https://www.unicef.no/

Store RSS

UNICEF Unicef er en ideell organisasjoner som ikke selger produkter som sådan. Derfor kan det virke litt rart at vi hos Tilbudskode.com har Unicef som en av våre butikker. Men vi hos tilbudskode.com er også opptatt av å hjelpe andre, og da spesielt slike anerkjente organisasjoner som Unicef. Hos Unicef kan du kjøpe gaver, gavekort og annet som bidrar til at flere får det bra.
Vi hos tilbudskode anbefaler å se innom Unicef og se hvordan du kan støtte deres viktige arbeid. Unicef sitt motto
Fremtiden formes av de
med sterkest tro på at den kan endres
Stiller vi oss bak.

 

Active Coupons

Currently 0 active coupons

Sorry, no coupons found

Unicef jobber spesielt for barn i den tredje verden og i konfliktområder. Organisasjonens målsetning er å sikre at barn kan vokse opp i et trygt miljø. Unicef er helt avhengig av donasjoner, men vet at det er ikke alle som kan gi like mye. Derfor har de laget et stort antall forskjellige giverplaner. Alt fra at man kan være fadder og gi en fast sum i måneden.
Det er og mulig å gi sms bidrag. Da får man en melding per måned som trekker en bestemt sum fra din konto. I 2015 er dette 40 kroner.
Så kan man velge å kjøpe en gave til noen i et utviklingsland. De får noe de har stort behov for, mens du får et papir som forteller hva du har gitt. Dette er bare noen av de mange valgmulighetene som kan hjelpe deg å støtte Unicef, uansett hvordan din økonomis ser ut.
 
 

Unreliable Coupons

Currently 1 unreliable coupons

Ute i siste liten med julegavene? Gi en gave med mening fra Unicef!