NO
Tilbudskode.com – Finn ditt Tilbud eller Tilbudskode til Norske nettbutikker.
 

Underverker Rabattkoder & Erbjudanden! - https://www.underverker.no/

Store RSS

Underverker

Underverker.no er en nettbutikk som spesialiserer seg på elegant undertøy til en god pris. Utvalget inkluderer en rekke anerkjente merkevarer - deriblant Triumph, Wonderbra, Sloggi og mange, mange fler.På Underverker finner du undertøy for alle kroppsfasonger og størrelser og til alle behov, og til en pris som kommer til å glede deg. Du får også gratis frakt på alle bestillinger over 700 kroner, og du får alltid fornøydgaranti med dine kjøp hos Underverker. Vi på tilbudskode.com hjelper deg dessuten med å samle de aller beste rabatter, tilbud og tilbudskoder på Underverker, slik at du kan spare enda mer!Det er enkelt å handle på Underverker. Du kan bla deg gjennom det store og spennende utvalget, eller sortere på kategori etter det du leter etter. Du har alltid et stort utvalg størrelser å velge mellom, slik at du finner akkurat det undertøyet som passer deg! Når du er klar til å betale, kan du velge å betale med Visa, MasterCard, PayPal eller via faktura eller avbetaling gjennom Klarna. Levering er dessuten superrask - varene vil sendes deg i løpet av 1-3 virkedager!

 

Active Coupons

Currently 3 active coupons

Fri frakt over 700 kr från Underverker

Underverker har fornøydgaranti!

10% rabatt fast på alle Change varer hos underverker.no

Underverker.no ble etablert i 2006 etter initiativ fra en ung småbarnsmor, og ble drevet som et enkeltpersonforetak frem til 2012. Nettsiden tilbyr et bredt utvalg av kjente merkevarer med gode tilbud og priser, og varene kommer i store og små størrelser og leveres rett i postkassen. Underverker har over 10 000 fornøyde kunder som har nytt godt av det store utvalget og de lave prisene.

Underverker har fokus på høy kvalitet og god design. Blant merkevarene finnes navn som Triumph, Dovre/JBS, Wonderbra, Oroblu og mange, mange fler. Med anerkjente og elegante merkevarer til gode priser, har du muligheten til å gjøre et kupp på dine neste kjøp av undertøy på Underverker.

Frakt er er alltid gratis for ordre på over 700 kroner, og under dette betaler du kun vanlig porto avhengig av pakkens størrelse. Alle varer sendes som brevpost, for Underverker ønsker at du skal få varene dine raskt hjem, og helst rett i postkassen! Underverker har i tillegg en fornøydgaranti og all bytte er gratis, uten omkostninger i frakt for kunden.

Nettsiden opererer også med en prisgaranti, og mellomlegg kan refunderes dersom du finner samme vare til en billigere pris et annet sted i Norge. Slik kan du være sikker på at du gjør et godt kjøp på Underverker, og slipper å lete nettet rundt etter billigere undertøy. Husk også at med rabatter, salg og tilbudskoder på Underverker fra oss på tilbudskode.com, kan du spare enda mer penger på ditt undertøy! Og nevnte vi at Underverker er en Norsk nettbutikk? Så ingen kjedelige tollgebyrer her - og lynrask levering på bare 1-3 virkedager!

Det er lett å komme i kontakt med Underverker om du har spørsmål eller trenger råd. Du kan sende en mail eller ringe, og du vil alltid få svar innen 24 timer! Du kan også melde deg på nyhetsbrevet til Underverker, slik at du alltid får seneste nytt og de beste tilbudene sendt rett i din epostadresse. Følger du Underverker på Facebook, vil du få muligheten til å holde deg oppdatert på det som skjer, samtidig som du kan stille spørsmål om det er noe du lurer på.

Når du handler hos Underverker har du muligheten til å betale med enten Visa eller MasterCard. Du kan også velge å betale med PayPal, motta faktura fra Klarna, eller betale dine varer på avbetaling gjennom Klarna konto. Du har altså mange muligheter med Underverker.

 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

50-70% rabatt på undertøy og svømmetøy hos Underverker

Hver 5 Chantelle og Femilet BH gratis hos Underverker

100 kr rabatt på Anita sports-BH hos Underverker

50% rabatt på all merinoull fra femilet og Boob hos Underverker

250 kr gavekort om du kjøper for over 250 kr hos Underverker

50% rabatt på Curvy Kate´s undertøy hos Underverker

3 vinner får 1000 kr i gavekort – 24 luke i julekalenderen til Underverker

30% rabatt på utvalg undertøy – Black Friday hos Underverker

Opptil 70% rabatt – jubileumssalg hos Underverker

50% på alt, kommende sommersalg hos Underverker