NO
Tilbudskode.com – Finn ditt Tilbud eller Tilbudskode til Norske nettbutikker.
 

Trivago Rabattkoder & Erbjudanden! - www.trivago.no/

Store RSS

Trivago

Trivago er verdens største hotellsøk. Dersom du planlegger en reise, kan du søke på destinasjon gjennom Trivago, og øyeblikkelig kunne sammenligne priser fra mer enn 200 bookingsider med over 700 000 hoteller verden over. Slik kan du være sikker på at du får den laveste prisen tilgjengelig på ditt hotell, og slipper å gjøre jobben selv ved å søke på flere ulike sider.


Trivago samler altså bare priser fra bookingsider verden over, slik at du kan velge det rimeligste og beste hotellet for din ferie. Over hele verden er det over 75 millioner som bruker Trivago hver eneste måned, og de sparer i gjennomsnitt 35% på å søke etter hotell her.


Siden Trivago kun er en prissamenligningsportal på nett, betaler du ikke noenting gjennom Trivago. Du velger ditt hotell og den bookingsiden som har den beste prisen, og du gjennomfører din betaling der. Dermed kan du føle deg trygg på at du har gjort et kupp, både ved valg av hotell og pris, men også ved å bruke Trivago.


Trivago har kontorer over hele verden, som optimaliserer siden og passer på at du får den opplevelsen du fortjener. Med over 500 ansatte som elsker det de gjør, og lever for at du alltid skal finne de billigste hotellene og alternativene der du reiser, er du sikker på at du er i trygge hender. Med over 2 millioner følgere på Facebook, forteller også brukerne av Trivago at de liker det de får.

 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

Alltid salg hos Trivago

Trivago samler hotellpriser fra bookingsider verden over, slik at du kan velge det rimeligste og beste hotellet for din ferie. Over hele verden er det over 75 millioner som bruker Trivago hver eneste måned, og de sparer i gjennomsnitt 35% på å søke etter hotell her. Det samme hotellet kan altså variere i pris på hele 35% bare på forskjellige bookingsider! Om du sverger til en side for å bestille dine hotell, kan du altså bruke mye mer penger enn nødvendig. Her kommer Trivago inn for å hjelpe deg!

Trivago er verdens største hotellsøk. Dersom du planlegger en reise, kan du søke på destinasjon gjennom Trivago, og øyeblikkelig kunne sammenligne priser fra mer enn 200 bookingsider med over 700 000 hoteller verden over. Slik kan du være sikker på at du får den laveste prisen tilgjengelig på ditt hotell, og slipper å gjøre jobben selv ved å søke på flere ulike sider. Siden Trivago kun er en prissamenligningsportal på nett, betaler du ikke noenting gjennom Trivago. Du velger ditt hotell og den bookingsiden som har den beste prisen, og du gjennomfører din betaling der. Dermed kan du føle deg trygg på at du har gjort et kupp, både ved valg av hotell og pris, men også ved å bruke Trivago.

Trivago ble opprettet i 2004 i Munchen, og etter en ekspansiv vekst, ble Trivago i 2012 det mest annerkjente varemerket innenfor hotellsøk på nettet i de etablerte markedene. Nå har Trivago ekspandert til nesten hele verden, og er et godt kjent varemerke. Trivago har kontorer over hele verden, som optimaliserer siden og passer på at du får den opplevelsen du fortjener. Med over 500 ansatte som elsker det de gjør, og lever for at du alltid skal finne de billigste hotellene og alternativene der du reiser, er du sikker på at du er i trygge hender. Med over 2 millioner følgere på Facebook, forteller også brukerne av Trivago at de liker det de får.

Trivago er et litt annerledes firma. De vil også gi noe tilbake til verden og menneskene i den. De har blant annet bygget skoler i Myanamar og Rwanda, og har etablert et nytt innsamlingskonsept som heter 1%. Det går ut på at bedrifter donerer 1% av sin årlige omsetning til veldedighet, og hvert år nomineres ulike organisasjoner slik at alle kan være med å bestemme hva disse pengene skal gå til.