NO
Tilbudskode.com – Finn ditt Tilbud eller Tilbudskode til Norske nettbutikker.
 

Travelpartner verdikupong & Erbjudanden! - https://www.travelpartner.no/

Store RSS

Travelpartner Travelpartner er et nettbasert reisebyrå som tilbyr de beste prisene på alle typer reiser. De har den Svenska Resegrupen I ryggen og dermed har de en god økonomi og den beste teknologien. Hos TravelPartner er kunden i sentrum og uten fordyrende mellomledd så får kunden topp kvalitet for pengene.
7 gode grunner for å reise med TravelPartner:
1. Spar tid!  Raskt og effektiv søk!
2. Spar penger! Bare på internett og dermed billigere
3. Et bredt utvalg! Her finner du alle typer reisemål
4. Rask, enkel og sikker betaling! 
5. Større utvalg og tydeligere prissammenlikning!  Søk i flere databaser samtidig
6. Tilgjengelighet! Nettbutikken er åpen 24 timer i døgnet
7. Trygghet!  Lang erfaring og del av et større nettverk.

I tillegg til dette så har travelpartner ofte kampanjer og salg, så sjekk innom tilbudskode.com før du betaler slik at du er sikret at du har fått med deg de siste tilbudene til Travelpartner.

 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

50% rabatt på hotell med Travelpartner

Travelpartner er et veletablert, nettreisebyrå. Selskapet ble etablert i 1997 og var et av de første internettreisebyråene. I dag er Travelpartner aktiv i hele Norden og har sitt hovedkontor i Uppsala i Sverige. Dette nettbaserte reisebyrået samarbeider med de store reiseselskapene slik at de kan tilby de beste reisene,  til den lavest mulige pris. Gjennom samarbeid med Svenska Resegruppen så er de sikret en solid økonomisk trygghet, noe som du som kunde vil merke, og tilgang til topp søketeknologi.

Travelpartner har som mål å selge reiser billigere, enklere og tryggere. For å få dette til, så samler de gode tilbud i sin database for at du som kunde lett kan finne frem til de beste prisene ved å søke igjennom deres brede produktutvalg.
Travelpartner mener det er 7 viktige grunner til å bruke dem som reisebyrå:
1. Spar tid!  Det kan ta tid å søke igjennom utallige flyselskaper, og hotell hjemmesider på jakt etter det beste tilbudet. Hos Travelpartner vil du med et eneste søk få opp alternativer fra hundrevis av flyselskaper og ca. 15 millioner prisalternativer på bare noen sekunder.
2. Spar penger!  Travelpartner sin hovedvirkesomhet er nettbasert, og siden det er du som kunde som selv søker opp og bestiller reisen, så kan Travelpartner tilby lavere prisen enn et tradisjonelt, kontorbasert reisebyrå kan.
3. Et bredt utvalg!  Uansett hvordan du ønsker å reise, enten du bare vil bestille fly og ta resten på sparket eller du vil bestille alt på forhånd, så vil du finne et tilbud hos TravelPartner. Her finner du både fly og hotell, leiebiler, chaterturer og aktivtetsturer for å nevne noen.
4. Rask, enkel og sikker betaling!  Travelpartner benytter seg av SSL-kryptering, den sikreste nettkrypteringen ved betaling med kort. I tillegg så kan du velge å del-betale reisen eller du kan og få en faktura hjem.
5. Større utvalg og tydeligere prissammenlikning!  Travelpartner har tilgang til flere store databaser, noe som sikrer at du vil finne den beste prisen, ettersom du søker i alle tilgjengelige databasene samtidig.
6. Tilgjengelighet!  Her er det ingen ventetid, du bestiller enkelt og grei på nettsiden som er åpen 24 timer i døgnet. Når du har tid, er Travelpartner åpen.
7. Trygghet!  Travelpartner har solide aktører i ryggen og inngår i Marco Polo AS, Det er stilt reisegaranti hos RGF – Reisegarantifondet, så dette er et trygt reisebyrå å bruke.

 
 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

Kampanjepriser til USA med Icelandair hos Travelpartner

400 kr rabatt på reiser til varmen hos Travelpartner

Kampanjepriser på Thai Airways hos Travelpartner

Rabatter på flybilletter med Emirates hos Travelpartner

Strålende tilbud på Qatar Airways Travel Festival hos Travelpartner

Kampanjepriser til hele verden med Turkish Airlines hos Travelpartner

Frem til Jul kan Travelpartner tilby massevis av billige reiser!

Novembersalg! Mange billige reiser!

Tilbudskode: 300kr rabatt på reiser med fly+hotell hos Travelpartner

Kampanje: Billige høstreiser på fly og hotell hos Travelpartner