SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Ting Rabattkoder & Erbjudanden! - www.ting.no

Store RSS

Ting

Ser du etter noen spennende til hjemmet ditt? Ting er en spennende butikk som selger smått og stort som gjør ditt hjem helt perfekt! Denne butikken er ikke så opptatt av hva som er tradisjonelt og vanlig, men finner nye og utradisjonelle sammensetninger.


På Ting finner du ting som er  praktiske blitt gjort spennende! Samtidig holder de prisene nede og sikrer at alle har råd til å gi litt ekstra liv til kjøkkenet, badet eller andre rom. I tillegg til de gode prisene, får du og tilgang til mange spennende kampanjer og salg hos Ting - og vi på tilbudskode.com samler alle de beste kampanjene, tilbudene og rabattene på Ting.


Det er enkelt å handle på denne lekre nettbutikken. Du kan sortere på kategori, bestselgere og nyheter, eller rett og slett på de merkevarer du ønsker å handle. Når du er klar til å betale, kan du velge å betale med alle de store debet og kredittkort. Varekjøp over 900 kroner sendes fraktfritt til deg med Posten!

 

Active Coupons

Currently 3 active coupons

Fri frakt for ordre over 900,- från Ting

Fri frakt ved kjøp over 900 kr hos Ting

Stort salg på Ting

Ting er en spennende nettbutikk med et fokus på det spesielle og det utradisjonelle. Dette er varer man finner i andre butikker, kjente merkevarer, men Ting fremhever dem. De lar de utradisjonelle gjenstandene skinne i denne samlingen med spennende og morsomme gjenstander til alle anledninger.

På Ting finner du blant annet små serveringsbord, spennende vaser og ikke minst en rekke praktiske og spennende gjenstander til kontoret og alle hjemmets rom. Dette er den perfekte blandingen mellom det praktiske og det utradisjonelle. Her finner man gjenstander fra merker som Alessi, HAY og Ferm med mange fler. Ting prøver og å ha et fokus på norske og nordiske merker for å fremheve alle de de gode kvalitetsmerkene man finner rett i bakgården. I tillegg til å finne de beste merkene på markedet, så produserer Ting også sine egne varer.

Ting har en etablert nettbutikk, men har og flere fysiske butikker. Derfor er det mulig å sjekke varen hvis du er i nærheten av en av deres butikker. Prisene er svært gode gode og i tillegg får man gode rabatter og kampanjer, og vi på tilbudskode.com samler de aller beste tilbudene, rabattene og kampanjene hos Ting, slik at du alltid kan spare penger på denne flotte nettbutikken.

Frakt er gratis hos Ting dersom du handler for over 900 kroner. Handler du for mindre, betaler du kun 99 kroner. Du kan også velge å få hjemlevering fra Ting, mot et lite tillegg i prisen. Dette er en kjekk løsning om du bestiller store og dyre møbler og interiørobjekter. Alle varer leveres med Bring via Posten, slik at dine varer er forsikret og trygge hele veien fra lager til deg. Leveringstider er normalt 1-3 virkedager.

Har du spørsmål eller trenger kjøpshjelp hos Ting, er det enkelt å komme i kontakt med en kundeveileder. Du kan selvfølgelig ringe og sende en epost. Du finner også mye informasjon på hjemmesiden deres. Ting har også sin egen blogg, der de legger ut nytting informasjon, nyheter og spennende inspirasjon. Du finner selvfølgelig også Ting på Facebook, Instagram, Twitter og Pinterest, og om du alltid vil være oppdatert kan du melde deg på nyhetsbrevet deres.

Det er enkelt å handle på Ting. Du kan la deg inspirere ved å se på bestselgere og nyheter på fremsiden, bla gjennom kjente designere og merkevarer, eller sortere på kategorier. Her finner du noe for alle, enten du leter etter den perfekte gaven eller noe flott til hjemmet! Du kan betale med alle store kreditt og debetkort, og med rask levering er dette nettbutikken for deg som ønsker deg noe spesielt uten å være nødt til å tråkke gjennom fysiske butikker.

 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

Produkter til under 200 kr hos Ting

20% rabatt på alle varer hos Ting

25% rabatt på Kähler Ursula hos Ting

200 kr gavekort for hver 1000 kr du handler for – Black Friday og Cyber Monday hos Ting

Fri frakt på ordre over 300 kr hos Ting

Fri frakt ved kjøp over 300 kr, 17 mai tilbud, hos Ting

Fri frakt ved kjøp over 300kr hos Ting

Fine gaver til Valentines dagen hos Ting

For hver 1000,- du bruker får du et 200 kr gavekort hos Ting

25% rabatt på Kählers julekolleksjon hos Ting