NO
Tilbudskode.com – Finn ditt Tilbud eller Tilbudskode til Norske nettbutikker.
 

Telinet Rabattkoder & Tilbud! - www.telinet.no

Store RSS

Telinet

Telinet er strømtilbyderen som jobber for rimeligere priser på strøm. De kjøper strøm til innkjøpspris og selger det videre, slik at du som kunde får de beste prisene på strøm. Telinet er dessuten billigst på fastpris i følge Konkurransetilsynet!


Her er det mye penger å spare på strøm! Telinet gjør det dessuten enkelt for deg å bytte strømleverandør - Sjekk nettsiden deres i dag og finn ut hvor mye du kan spare. Husk også at vi på tilbudskode.com sørger for å samle de beste tilbud, kampanjer og rabatter på strøm hos Telinet til deg, slik at du kan spare enda mer!


Det er enkelt å velge Telinet som din strømleverandør. Du kan velge akkurat det produktet som passer deg på hjemmesiden deres, og når du først har tegnet avtale, hjelper de deg å flytte strømmen din fra tidligere leverandør. Du velger selv om du vil betale strømmen din per faktura, eller via avtalegiro eller e-faktura.

 

Aktive Tilbud

På nåværende tidspunkt 0 aktive kampanjer

Beklager, ingen kuponger funnet

Telinet er strømleverandøren som jobber for å gi deg de laveste prisene på strøm, ved å virkelig presse på de store og lage konkurranse i markedet. Telinet er også fastsatt til å være billigst på fastpris av Konkurransetilsynet, så her vet du at du gjør et trygt og billig valg av strømleverandør!

Telinet Energi ble etablert i 2003, med mål om å bidra til økt konkurranse og rimelige priser på strømmarkedet. De får til dette ved å holde organisasjonen liten og sammenfattet, slik at de unngår unødvendige utgifter og kan bevege seg raskt. Telinet Energi er også en miljøbevisst strømleverandør. I 2008 ble de miljøsertifisert, og tilbyr kun 100% fornybar energi! Dersom du er opptatt av både pris og miljø er Telinet strømleverandøren for deg!

Nettsiden er lett å finne frem i og du får raskt en god oversikt over det du trenger av informasjon. Å velge riktig strømløsning for deg, kan ofte være en vanskelig prosess, med mange skjulte kostnader, og det er vanskelig å se det store bildet. Men Telinet er ærlige og ønsker å hjelpe deg å gjøre et godt og riktig valg! Husk også at vi på tilbudskode.com passer på å samle de beste tilbudene, rabatter og kampanjer hos Telinet, slik at du kan spare enda mer på strøm!

Du kommer lett i kontakt med Telinet dersom du har spørsmål eller trenger kjøpshjelp. Deres kundeservice står klare til å hjelpe deg på telefon og epost når du måtte trenge det, og du finner mye god informasjon på hjemmesiden deres. Du kan også lese deres egen blogg eller følge de på Facebook og Twitter.

Når du har valgt den riktige avtalen for deg, så vil Telinet hjelpe deg med å flytte strømmen fra din tidligere leverandør over til dem. Du har også flere betalingsmuligheter, enten per faktura, eller via avtalegiro eller e-faktura. Det siste er billigere, og sparer miljøet enda mer, så det er absolutt å anbefale.

 
 

Upålitelige tilbud

På nåværende tidspunkt 2 upålitelige tilbud

Telinet julekalender / adventskalender Luke 24 – 2014

Grønt valg på strøm med Telinet