SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Teknikmagasinet Kampanjekode & Erbjudanden! - www.teknikmagasinet.no/

Store RSS

Teknikmagasinet Meningen med livet, de har dingser du ikke visste at de hadde

Er du i tvil om hva du skal gjøre på fritiden? Leter du etter en ny hobby? Noe å henge fingerne i? Da er det ingen tvil, besøk Teknikmagasinet.no. Teknikmagasinet.no tilbyr deg alt innen elektronikk og hobby. Der jobbes det fordi det er gøy, og gøy skal du også ha det. Derfor, raska på, besøk Teknikmagasinet.no å bli inspirert. Hvis du lurer på noe, er de ansatte på Teknikmagasinet.no på pletten, det er også gøy!

Teknikmagasinet.no har også et tilbudshjørne som absolutt er verdt et besøk.

Følg med på BLØFFEN: I katalogen til Teknikmagasinet.no har de et produkt som ikke eksisterer, hvis du finner produktet og kommer med et forslag til en ny bløff, kan du vinne hele 25 000 kroner! Eksempel på en av bløffene: en dings som varsler deg hvis buksesmekken er nede;)

Fri frakt ved kjøp over kr 500

30 dagers åpent kjøp
Vi på Tilbudskode holder oss alltid oppdatert på Teknikmagasinet.no’ s nyeste tilbud og tilbudskoder, så følg med og du vil finne mange spennende dingser.

 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

Gratis frakt over 500,- från Teknikmagasinet

I begynnelsen…
 

«Hver eneste kunde, stor som liten, skal alltid føle seg velkommen og bli helt fornøyd. De er grunnen til at vi har våre jobber og de betaler hver eneste krone av vår lønn.»
 

Denne notisen hang på bakrommet i Teknikmagasinets første lokaler i Stockholm, desember 1989. Og denne filosofien styrer fremdeles. Teknikmagasinets største prioritet er fornøyde kunder, kunder som vil komme tilbake, derfor er Teknikmagasinet også fokusert på å ha fornøyde ansatte. Hvis de ansatte har det fint, har også kundene det fint. Hos Teknikmagasinet er de interessert, og interessert er det ikke vanskelig å være med det de har å tilby. Hos Teknikmagasinet.no bugner det i spennende elektronikk og alt du kan drømme om innen hobbyvirksomhet. Dette er nøkkelen til TM’s store suksessen, gøyale varer, fornøyde kunder og dyktige medarbeidere med en sterk følelse av samhold.
 

Allerede i begynnelsen hadde TM en ambisjon om å utvikle en landsomfattende kjede i Sverige. Et mål om å utvikle en butikk fylt av spennende, morsomme og prisgunstige produkter innen teknikk og hobby. Hos TM skulle man kunne velge blant både kjente merkevarer og billigere alternativer. Og for ikke å glemme den høyeste stjernen hos TM: Kundeservice og kjøpstrygghet av høyeste klasse.
 

I 2005 tok TM steget over grensen og åpnet den første TM-butikken på Stovner i Oslo. Det viste seg å være en smart ide, nå har TM allerede 30 butikker i Norge, og flere blir det. Så ta en titt innom Teknikmagasinet.no, det er gøy! Og har du et spørsmål eller to på lager, vil de ansatte mer enn gjerne svare deg.
 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

Trådløs lyd opptil 40% rabatt!

Opptil 50% rabatt på gamingdingser hos Teknikmagasinet

3 for 2 på mobiltilbehør hos Teknikmagasinet

150 kr rabatt på sportsarmbånd til iPhone 6 hos Teknikmagasinet

300 kr rabatt på ORB wheel X4 – kjørebrett hos Teknikmagasinet

50% rabatt på aktivitetsmåler hos Teknikmagasinet

100 kr rabatt på vannkanon med stativ hos Teknikmagasinet

Januarsalg hos Teknikmagasinet

100 kr rabatt på radiostyrt bil hos Teknikmagasinet

191 kr rabatt på hurtigkamera som fremkaller bildene direkte hos Teknikmagasinet