SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Tara Rabattkoder & Erbjudanden! - https://tara.no/

Store RSS

Tara

Tara er det ultimate bladet for voksne kvinner. Bladet fokuserer på alt innen selvutvikling, helse, mote, sunn kost samt unike reisemål.  Artiklene deler også spennende historier fra kvinner med sterke erfaringer.


 

 

Active Coupons

Currently 6 active coupons

5 utg. av Tara + BeckSöndergaard crossbody-veske – Verdi: kr 599

5 utg. av Tara + Active Fit Tracker – Verdi: kr 800

5 utg. av Tara + Vinterløpetights fra Active Fit – Verdi: kr 650

5 utg. av Tara + Jewellery of Copenhagen klokke – Verdi 799,–

Bestil Tara og få en Stavblender for kun kr 229,00

Få 5 utgaver av Tara + Active Fit Tracker for kun kr 229,00

Tara er Norges største kvinnemagasin for kvinner over 40 år. Skreddersydd for deg, slik at du får artikler, inspirasjon og leselyst innenfor de emner som opptar deg. Alle er forskjellige, også dagens 40åringer. Derfor har Tara et bredt spekter av artikler og historier, og lar seg inspirere og påvirke av sine lesere.

Tara er også mye mer enn et magasin. Med over 11000 følgere på Facebook, er Tara et samfunn og et godt etablert magasin blant kvinner. Dette er et blad du kan lese igjen og igjen, og som alltid varmer og gleder. Du får også Tara Frisk - det nye helsemagasinet som vil inspirere deg til å bli friskere både på utsiden og innsiden. Her får du tips og råd om kosthold, treningsvaner og veien til et lettere sinn. Med i Tara familien er også Tara Smak, som nylig ble nominert til Årets magasin! Dette bladet gjør det enkelt og fristende å diske opp lekre oppskrifter, enten det er til fest eller hverdag.

Med Tara får du altså mye, mye mer enn du får i andre magasiner, og dette vet allerede titusenvis av lesere over hele landet. Det lønner seg selvfølgelig å være abonnement på Tara slik at du vil få magasinet rett hjem i postkassen, og aldri gå glipp av en utgave. Prisen blir selvsagt også mye lavere, og benytter du deg av tilbudene vi har på Tilbudskode.com, kan du spare mye penger på ditt abonnement på Tara.

 
 

Unreliable Coupons

Currently 9 unreliable coupons

Tara – Adax Clutch GRATIS*

Tara – Armbåndsur fra Jewellery of Copenhagen GRATIS*

Tara – Vinter – løpetights GRATIS*

Tara – Ole Henriksen dagkrem GRATIS*

Tara – Øyesminke i fem deler GRATIS*

Få 3 utg Tara og Clutch fra Adax til kun 129 kroner

Spar 75% på dette Tara abonnementet

Supertilbud på Tara abonnement – få tights og topp

Velkomstgave : 3 utgaver av Tara + CLEAN parfyme til kun kr 129,-