SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Tanum Rabattkoder & Erbjudanden! - https://www.tanum.no/

Store RSS

Tanum

Tanum er nok en av de mest kjente bokhandlerne i Norge, og nå får du de også på nett! Her kan du boltre deg i titusenvis av kjente og ukjente titler. Tenk å ha hele utvalget rett foran deg, og bruke den tiden du trenger på å velge din nye favorittbok.


Ved å handle bøker på nett, vil du også alltid få de beste tilbudene. Bøker du finner i butikkene kan være sterkt rabatterte på nett, og ved å følge med på tilbudskode.com kan du få de beste tilbudene og rabattkodene fra oss, slik at du slipper å betale overpris for dine nye bokkjøp. Bøker har alltid vært gode gaver som gleder i generasjoner.


Å handle på Tanum på nett er ganske enkelt. Du kan bla i både kategorier, forfattere, sjangere og tilbud. Du får dessuten tilgang til et enormt bibliotek med ebøker, som du bare kan kjøpe på nett. Har du en ebok leser, kan du kjøpe dine favorittbøker til lave priser, og lese de hvor som helst, når som helst! Du kan betale med de store kreditt og debet kortene eller per faktura. Du har selvfølgelig også 14 dagers returrett. Det er også mulig å søke inspirasjon på nett, for så å besøke en av Tanums mange butikker for å kjøpe boken din der.

 

Active Coupons

Currently 2 active coupons

Få opptil 50 kr i rabatt på nettprisene til Tanum

Fri frakt på ordre over 295kr hos Tanum

Hos Tanum får du et enormt utvalg av bøker og ebøker i alle sjangre og kategorier. På nett vil du alltid finne de beste og mest populære bøkene, og det er lett å få oversikt over bestselgere i de ulike sjangere, samt bla seg gjennom de utallige bøkene i dette enorme biblioteket.

Når du handler på nett får du enkel tilgang til et enormt bibliotek - mye større enn hos de fleste butikkene. Du kan lese om bøkene, få tips om lignende bøker, og få inspirasjon til din neste bok eller gaveide. Du vil også finne mange gode tilbud og priser først her, istedenfor å gå til butikkene. Husk også at vi på tilbudskode.com alltid jobber for å gi deg de beste tilbudene og rabattkodene fra Tanum, slik at du kan spare enda mer på ditt neste bokkjøp.

Tanum er en del av Cappelen Damm, som er et av de største forlagene i Norge. Siden etableringen i 1829, har de gjennom århundrene blitt eksperter på litteratur til det Norske folk. De utgir både bøker, har bokklubber og bokbutikker. Slik kan du være trygg på at du får kvalitet, først og til best pris. Forlaget utgir over 1000 bøker årlig på det norske markedet, og eies nå også av de enda mer etablerte selskapene Bonnier og Egmont.

Det er enkelt å handle hos Tanum på nett. Du vil få varene dine levert innen 7 virkedager i de aller fleste tilfeller. Du kan også velge å betale med Visa, Mastercard eller per faktura. Slik er du sikret en fleksibilitet i din betaling og en egen sikkerhet. Du har selvfølgelig også 14 dagers fri returrett dersom du ikke skulle være fornøyd. Alle bestillinger på over 195 kroner sendes dessuten helt portofritt!

Tanum har egne tilbud til studenter, blant annet får de portofrie leveringer i forbindelse med studiestart, og vil også finne det største og beste utvalget av studiepensum og litteratur, til de beste prisene. Vi på tilbudskode.com passer på å holde også studenter oppdatert med de nyeste tilbudene og de beste rabattkodene.

Det er enkelt å kontakte Tanum. Du kan besøke de i en av de utallige butikkene rundt om i landet, ringe de eller sende en epost. Du finner også mange vanlige spørsmål og svar på hjemmesiden deres, slik at du kan være sikker på å få hjelp uansett hva du lurer på.

 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

250 kr rabatt på Trines Mat 2 – 150 fristende oppskrifter hos Tanum

Inntil 70% på bøker – romjulssalg hos Tanum

50 kr rabatt på Jo Nesbø Tørst hos Tanum

Spar 150 kr på Bukkene Bruse vender tilbake hos Tanum

25% rabatt på notatbøker hos Tanum

Pocketbøker fra 69 kr hos Tanum

Opptil 85% rabatt på bøker – mammutsalg hos Tanum

100 kr rabatt på Ren Poesi – perfekt gavebok hos Tanum

Opptil 70% rabatt – januarsalg hos Tanum

Opptil 50% rabatt på bøker – juletilbud hos Tanum