NO
Tilbudskode.com – Finn ditt Tilbud eller Tilbudskode til Norske nettbutikker.
 

Swiss Clinic Rabattkode & Erbjudanden! - www.swissclinic.no

Store RSS

Swiss Clinic

Swiss Clinic er et firma som utvikler sine egne skjønnhetsprodukter i premiumsegmentet. Alle produktene deres er utviklet i Sveits, og er innovative, enkle i bruk og selvfølgelig dokumentert og bevist effektive. Slik kan du være trygg når du handler dine varer på Swiss Clinic.


Hos Swiss Clinic på nett får du, foruten det store utvalget av skjønnhetsprodukter, alltid fri frakt og lynrask levering på bare 1-3 virkedager. Swiss Clinic leverer også 100% fornøyd garanti, slik at du alltid kan være sikker på at du kjøper gode og ordentlige produkter. Prisene på nett er dessuten lavere enn i de vanlige butikkene, og vi på tilbudskode.com sørger for å samle de beste tilbud, rabatter og tilbudskoder hos Swiss Clinic, slik at du kan spare enda mer.


Det er enkelt å handle på Swiss Clinic. Du kan sortere i det store utvalget ved å se etter tilbud, bestselgere eller sortere på kategori. Når du har funnet dine varer, kan du velge å betale med alle de store kreditt og debetkort, via PayPal, eller med faktura eller delbetaling fra Klarna. Og alle dine produkter leveres innen 3 dager, med fri frakt!

 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

Alltid fri frakt! från Swiss Clinic

Swiss Clinic er et anerkjent firma som utvikler og produserer sine egne, eksklusive skjønnhetsprodukter innen premiumsegmentet. Dette betyr at du får høykvalitets skjønnhetsprodukter til hele kroppen, med unik kvalitet og standard, og de er selvfølgelig helt eksklusive for Swiss Clinic. Swiss Clinic har også en 100% fornøydgaranti, som sikrer at du som kunde skal være fornøyd - dine produkter skal gi resultat, ellers får du pengene tilbake. Så sikker er Swiss Clinic på sine produkter, og så sikker kan du også være som kunde, på at de virker!

Swiss Clinic utvikler og tester alle sine produkter i Sveits, og tester selvfølgelig ingen av sine produkter på dyr! Du vil finne Swiss Clinic i 11 land i Europa, og med over 250.000 fornøyde kunder, er Swiss Clinic en sterk merkevare for kvalitetsbevisste forbrukere som ønsker skjønnhetsprodukter med høy kvalitet og som garantert virker!

Swiss Clinic tilbyr fri frakt på alle sine produkter, og med distribusjon også i Norge, er leveringstiden kun 1-3 dager, og du har dermed ingen skjulte kostnader når du handler hos Swiss Clinic. Du kan også finne mange tilbud på nettsiden deres, og vil på tilbudskode.com passer på å samle alle gode tilbud, rabatter og tilbudskoder på Swiss Clinic til deg, slik at du kan se fantastisk ut, uten å tømme lommeboken!

Det er enkelt å komme i kontakt med Swiss Clinic om du har spørsmål eller trenger kjøpshjelp. De er tilgjengelig på telefon og epost, og du kan også kontakte de på sosiale media slik som Facebook og Twitter. Du finner selvfølgelig også mange nyttige spørsmål og svar på den lekre og oversiktlige hjemmesiden deres. Trenger du inspirasjon, kan du melde deg på nyhetsbrevet deres, eller følge de på Facebook, Twitter, Pinterest og Instagram. Slik vil du alltid være oppdatert på de seneste produkter, tilbud og kampanjer, og bli inspirert til å prøve noe av det lekre utvalget deres.

Det er lett å handle på Swiss Clinic. Siden deres er oversiktlig og enkel å bruke, og er selvfølgelig på Norsk med alle priser i norske kroner. Siden du får fri frakt, og det ikke er noen tollavgifter, er prisen du ser, prisen du får. Du kan sortere på kategori avhengig av hva du søker etter, eller la deg inspirere av bestselgere og tilbud. Når du er klar til å betale, kan du velge å benytte kreditt eller debetkort, PayPal, eller velge faktura eller delbetaling med Klarna.

 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

Gratis eksklusiv dagkrem ved kjøp for over 700 kr hos Swiss Clinic

Ekstra 30% rabatt på Diet Fiber Gel hos Swiss Clinic

420 kr rabatt på Heroes Collection Kit hudpleie hos Swiss Clinic

29% kr rabatt på hair renewal serum hos Swiss Clinic

450 kr rabatt på øyenvippeserum hos Swiss Clinic

1771 kr rabatt på Swiss Summer Set hos Swiss Clinic

200 kr rabatt for behandling mot strekkmerkr og cellulitter hos Swiss Clinic

200 kr rabatt på nattkrem fra Swiss Clinic

260 kr rabatt på The Daily Duo – dagkrem og rengjøring hos Swiss Clinic

200 kr rabatt på Face Serum hos Swiss Clinic