NO
Tilbudskode.com – Finn ditt Tilbud eller Tilbudskode til Norske nettbutikker.
 

Supersaver verdikupong & Erbjudanden! - https://www.supersaver.no/

Store RSS

Supersaver

Supersaver er et reisebyrå på nett som sammenligner priser blant over 650 flyselskaper og 240 000 hotell verden over for deg. Derfor kan du alltid finne de laveste prisene på din neste ferie på Supersaver.


Foruten stort utvalg av flyselskap og hoteller, kan Supersaver også tilby deg lave priser på leiebiler i alle størrelser og prisklasser. Du kan også spare 50% på ditt hotell om du bestiller fly og hotell sammen gjennom Supersaver! Vi på Tilbudskode.com passer på å finne de beste tilbudene og rabattene på Supersaver, slik at du kan spare enda mer penger på din neste reise.


Det er lett å bestille sin reise gjennom Supersaver! Du kan velge mellom millioner av kombinasjoner for å finne akkurat den reisen som passer deg, enten det er en pakkereise eller kun fly eller hotell. Du kan betale med alle de store kreditt og debetkort, og også med faktura fra Klarna. Du vil øyeblikkelig få tilsendt kvittering og dokumenter til din epostadresse, og disse vil også være tilgjengelige på din egen side på Supersaver.

 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

Få 50% rabatt på hotell med Supersaver

Supersaver lar deg velge mellom over 650 flyselskaper og over 240 000 hoteller over hele verden, slik at du kan sette sammen din perfekte ferietur. Du kan velge hva som passer deg best i forhold til pris, reisens varighet, flyselskap og hotellkomfort og mye mer, slik at det blir akkurat slik du hadde tenkt deg.

Supersaver ble etablert i 2005 i Norge, og er eid av Marco Polo AS. Marco Polo er eid av European Travel Interactive, som er Nordens største reisebyrå på internett, med de høyeste markedsandelen i hele Norden. Slik kan du være sikker på kvalitet, gode priser og en sterk aktør i ryggen.

Supersaver jobber for at du skal få en fleksibel og rimelig reise, uansett når og hvor du drar! Du kan også bestille leiebil gjenomm Supersaver, og kan velge mellom alle merker, priklasser og modeller. Slik kan du tilpasse din ferie akkurat slik du vil. Dersom du bestiller hotell og fly sammen med Supersaver vil du spare opptil 50% på ditt hotell. Dette og flere andre gode tilbud passer vi på Tilbudskode.com å samle for deg, slik at du alltid ved at din reise er så rimelig som den kan bli.

Supersaver har reiseguider til mange destinasjoner over hele verden, slik at du kan lese deg opp før du bestiller, eller rett og slett ta den med deg på tur og være forberedt på reisen din. Supersaver er selvfølgelig medlem av Reisegarantifondet, slik at du er sikret om det skulle skje noe med din pakketur.

Det er enkelt å komme i kontakt med Supersaver. Du kan kontakte de på telefon eller epost, og du finner også mange spørsmål og svar på hjemmesiden deres. Du kan dessuten stille spørsmål på Facebook og Twitter og få raske og presise svar.

Når du handler din reise på Supersaver, kan du velge mellom å betale med alle de store debet og kredittkortene, og du kan også velge å motta faktura for din betaling gjennom Klarna. Slik har du mange muligheter, og er åpen for å bestille når som helst.

 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

Billige fly til Thailand hos Supersaver

Salg på flybilletter hos Supersaver

400 kr rabatt reiser til varmen hos Supersaver

Kampanjepriser til USA med Icelandair hos Supersaver

Kampanjepriser på Thai Airways hos Supersaver

Rabatter på Emirates flybilletter hos Supersaver

300 kr rabatt på hemmelige paradisøyer i Sørøst-Asia hos Supersaver

Strålende tilbud på Qatar Airways Travel Festival hos Supersaver

Kampanjepriser til hele verden med Turkish Airlines hos Supersaver

10% på leiebil hos Supersaver