SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Superkul Rabattkode & Erbjudanden! - https://www.superkul.no

Store RSS

Superkul

Superkul er ditt nettvarehus for kostymer, piercing, sko, klær, solbriller, sminke og mye mer. Her finner du Norges største utvalg i kostymer til karneval og fest, med alltid tidsriktig og sesongaktuelle kostymer for store og små.


Superkul har dessuten et enormt utvalg av solbriller som du får til veldig gode priser. Du finner også mye sminke her, både for dine kostymer, men også eksklusiv sminke fra kjente leverandører til sterkt rabatterte priser. Vi på tilbudskode.com passer på å samle de aller beste tilbudene og rabattkodene fra Superkul til deg.


Når du handler på Superkul kan du være fornøyd med å få Norges raskeste levering! Det er også alltid kun 49 kroner i frakt uansett hvor mye du kjøper. Slik kan du være trygg på at det ikke er noen uventede påslag på prisen din. Du kan betale med Visa, Mastercard, Postoppkrav eller via faktura fra Klarna.

 

Active Coupons

Currently 2 active coupons

Opptil 76% rabatt hos Superkul

Restetorget hos Superkul

Superkul er en norsk nettbutikk som har sitt enorme lager i Sarpsborg. Her finner du alt fra kostymer og karnevalsantrekk til sminke, piercing, klær og sko. De fokuserer mest på sesongaktuelle kostymer til karneval og andre festligheter året rundt. Er det noe du trenger til ditt selskap eller en fest, så finner du det garantert her!

Du får dessuten lynrask levering fra Superkul! Det er ofte raskere enn å gå i en butikk, da du kan velge i ro og mak, og varene sendes ut via posten øyeblikkelig etter bestilling. Faktisk påstår de at de har Norges raskeste levering! Superkul er den største aktøren i Norge innen sitt felt, så her kan du føle deg trygg på at du både får kvalitet og følger mange andre fornøyde kunder. Vi på tilbudskode.com passer dessuten på å finne de aller beste tilbudene og rabattkodene, slik at du kan være enda mer fornøyd med din handel på Superkul!

Superkul ble etablert i 1999 under navnet Earth Trading, men byttet navn til Superkul i 2006. Etter dette har de hatt en utrolig vekst, og ble blant annet tildelt den prestisjetunge benevnelsen Gaselle bedrift i 2011. Som et rent norsk selskap med lager i Sarpsborg, slipper du tenke på toll eller sene leveringer. Superkul er også lett å kontakte, enten det er på telefon, epost eller via facebook.

Når du handler på Superkul kan du være fornøyd med å få Norges raskeste levering! Det er også alltid kun 49 kroner i frakt uansett hvor mye du kjøper. Slik kan du være trygg på at det ikke er noen uventede påslag på prisen din. Du kan betale med Visa, Mastercard, Postoppkrav eller via faktura fra Klarna. Du har også fri retur innen 14 dager om du ikke skulle være fornøyd, og det er enkelt - enten sende i posten eller rett og slett stikke innom kontoret i Sarpsborg.

 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

Superkul.no Rabattkode : Koden gir 10 % rabatt på hele butikken

Opptil 67% rabatt på extensions hos Superkul

Opptil 86% rabatt på smykker hos Superkul

Opptil 63% på støvletter og sko hos Superkul

Stort ryddesalg på jenteklær hos Superkul

10 stk solbriller til kun 298 kr hos Superkul

12% rabatt på alle våre Oktoberfest, Karneval og Halloween-produkter hos Superkul

12% rabatt på hele utvalget av kostymer og kostymetilbehør hos Superkulul

3 for 2 på alle klær hos Superkul

12% rabatt på kostymer hos Superkul