SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Storytel Kampanjekode & Erbjudanden! - https://www.storytel.com/no/no/

Store RSS

Storytel Er du en lesehest, men lei av å bruke tid på å komme deg til biblioteket? Da kan du få ditt eget bibliotek rett i baklommen. Storytel gir deg et billig abonnement på bestselgere, prisbelønte romaner, inspirerende biografier, og en haug av andre sjangre. Her får du både e-bøker og lydbøker, som kan få bilturen til å føles mye kortere ved å lytte til spennende historier. Storytel gir deg en gratis prøveperiode i 14 dager, slik at du kan finne ut om dette er noe for deg. Prøveperioden har ingen bindingstid, du kan laste ned 5 bøker om gangen som du kan lese til og med når du er offline, og du får ubegrenset tilgang til e-bøker og lydbøker på norsk, svensk og engelsk. Storytel er en rimelig abonnementstjeneste, og du kan ha den på mobilen, datamaskinen, eller nettbrettet. Prøv dette nå, slik at du kan få tilgang til dine favorittbøker og lydbøker.

 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

Prøv Storytel gratis i 14 dager

Storytel gir deg tilbud på tusenvis av lydbøker og e-bøker, så du kan lese eller lytte hvor som helst. Det er som å ha ditt eget bibliotek rett på mobilen, datamaskinen eller nettbrettet.

Storytel ble grunnlagt av Jon Hauksson og Jonas Tellander i 2005. De startet opp under navnet Bokilur, med byttet navnet til Storytel, med tanke om å etablere seg internasjonalt. I 2014 slo Orflyt, en norsk lydboktjeneste, seg sammen med denne abonnementstjenesten, og ble til Storytel.no. Håkon Havik som tidlige var leder for Ordflyt, er nå administrerende leder.

Storytel har et billig abonnement som gjør at du kan ha alle dine e-bøker og lydbøker samlet på ett sted. Her kan du kan lese eller lytte til dine favoritter når og hvor som helst. De har et stort utvalg av bestselgere, inspirerende biografier, prisberømte romaner og mange andre sjangere. Du får en fantastisk digital bokopplevelse, og selv når du ikke har mobildekning, kan du ha dine favorittbøker tilgjengelig.

Du kan prøve Storytel helt gratis i 14 dager, slik at du kan se hvilke fantastiske tjenester de har å tilby. Prøveperioden har ingen bindingstid, du kan laste ned 5 bøker om gangen som du kan lese offline, og du får ubegrenset lytting og lesing av lydbøker og e-bøker på norsk, svensk og engelsk.

Er det for mange valg for deg, så det blir vanskelig å velge en bok å starte med? Gå inn på boktips siden deres. Der får du bl.a. veiledning i hva som er de mest anbefalte, mest populære og de nyeste bøkene. Ser du etter den perfekte gaven til et familiemedlem, eller enn venn? Da kan du kjøpe et gavekort på et abonnement, og gjøre den du kjenner lykkelig med ubegrenset lytting og lesing.