SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Stormberg Rabattkode & Erbjudanden! - https://www.stormberg.com/no/

Store RSS

Stormberg Hvis du er glad i friluftsliv og utstyr av topp kvalitet, er Stormberg.no stedet å besøke. Stormberg.no har det du trenger av kvalitetsutstyr til en billig pris, for å få mest mulig ut av både skog og mark.

Hos Stormberg.no er de opptatt av at du skal få mest mulig igjen for dine naturopplevelser og setter funksjonalitet og kvalitet svært høyt. Det skal også være mulig å tilegne seg dette utstyret til en levelig pris. Hos Stormberg.no får du utstyret, rådene og tipsene du trenger for en fin og helhetlig tur i det fri.

Har du lyst på litt inspirasjon kan du gå inn på Stormberg.no’s side «glade turtips», der du kan du både få og dele egne frilufts tips. Vi inspirerer hverandre.

1% av stormbergs inntekter brukes til samfunnsnyttige og humanitære formål. Hver gang du handler hos Stormberg, hjelper du Stormberg å hjelpe.

Fri frakt

Rask levering

100 dagers full returrett
Vi på Tilbudskode holder alltid et øye med hva Stormberg.no har å tilby, hvis du vil være oppdatert på salg og kampanjer følg oss, vi følger Stormberg.no for deg.

 

Active Coupons

Currently 3 active coupons

Salg med opptil 70% rabatt i restekassen hos Stormberg

Gratis frakt från Stormberg

Fri frakt hos Stormberg

Hos Stormberg har de ansatte en ting felles: De liker å være ute i naturen, på både lange og korte turer. Derfor deler de også gladelig sine tips og råd med deg.
 

I 1998 ble Stormberg etablert av en enkel grunn, billig sports og turtøy av god kvalitet var ikke å oppdrive! Ja, du kunne få tak i utstyr til å overleve på Sydpolen en hel vinter, men alle skulle vel ikke dit? De fleste mennesker hadde vel bare behov for en fin tur, lang eller kort med venner og familie? Og i dette landet er ofte avstanden til en god tur bare noen meter unna utgangsdøren. I 1998 fantes det ikke mange billige merker, de billige merkene som fantes manglet praktiske løsninger og var ikke trygge mot dårlig vær. Hvis du ville du sikre deg fra å ikke bli gjennomvåt og kald etter en tur, måtte du grave dypt i lommeboka.
Dette ville Steinar J. Olsen som er Stormbergs grunder gjøre noe med. Stormberg ble derfor etablert i februar 1998 for å lage sports og turtøy som skulle fungere godt, se bra ut og ha en fornuftig pris. Det skulle bli enklere for familier å komme seg ut på tur. Siden 1998 har dette vist seg å være en riktig tanke. Nordmenn liker og gå på tur, men de liker også kvalitet til en overkommelig pris.
Stormberg tror ikke de kan forandre verden, de vet at de kan det. Som en kommersiell virksomhet vil Stormberg gi av sitt overskudd på en måte som er positiv for samfunnet. Hver gang du handler hos Stormberg, går 1% av inntektene til samfunnsnyttige og humanitære formål. Dette bidrar til en rekke små og store prosjekter i inn og utland. Stormberg gir nye og brukte klær til fattige familier i Øst Europa og betaler for aktivitets- og velferdstilbud for barn ved krisesentre i Norge. Som første norske selskap, kjøper Stormberg nå klimakvoter som bidrar til finansiering av effektive og rentbrennende kjøkkenovner til lokalbefolkningen i Mali. Et prosjekt som viser seg å føre til en rekke positive effekter for både klima og miljø lokalt og globalt.
 

Stormberg takker til alle som har kjøpt produkter og dermed bidratt til at 1% andelen har blitt større og større!
 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

33% på funksjonell bukse

250 kr marked – uansett førpris hos Stormberg

Opptil 50% rabatt på jakker hos Stormberg

Opptil 70% rabatt – ryddesalg hos Stormberg

Opptil 70% rabatt – lagertømming hos Stormberg

30-70% rabatt på treningstøy hos Stormberg

Januarsalg hos Stormberg

Stort salg, 99 kr marked hos Stormberg

50% rabatt på luer til vinteren hos Stormberg

Klær fra 59 kr, lagertømming hos Stormberg