SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Stena Line Tilbudskode & Erbjudanden! - https://www.stenaline.no/

Store RSS

Stena Line

Stenaline er et av verdens største fergeselskaper, og er kanskje mest kjent i Norge for sin direkte linje fra Oslo til Fredrikshavn. Men her kan du altså reise rundt i hele Norden enten med eller uten bil, og til en veldig god pris.


Enten du skal på bilferie eller vil reise over havet til flotte destinasjoner i Europa, har Stenaline det du trenger for en god ferie. Med store båter fullspekket av underholdning, restauranter og ikke minst tax free, har du både lekker utsikt og mye glede av turen din, og du kommer ikke til å kjede deg et øyeblikk.


Det er enkelt å bestille din reise hos Stenaline. Du velger rett og slett den reisen som passer deg best, legger til om du ønsker bil og hvilken lugar du trenger. Du kan også forhåndsbestille mat og drikke før du kommer om bord. Alt via nettsiden deres. Du kan betale med Visa og Mastercard hos Stenaline. Vi på tilbudskode.com passer dessuten på å samle mange gode tilbud og rabattkoder til deg, slik at du får den aller billigste turen med Stenaline.

 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

24 timers cruise fra 124,- hos Stena Line

Stenaline dekker hele Nord Europa med sine 22 fergelinjer i Skandinavia, Storbritannia og Baltikum. Med Stenaline trenger ikke turen stanse i Danmark eller Tyskland, men du kan altså reise videre helt til Latvia eller Irland med deres store nettverk av ferger.

StenaLine sysselsetter over 6000 ansatte, og har sitt hovedkontor i Gøteborg. I 2011 reiste over 14 millioner gjester og 3 millioner biler med Stena Line. De har også et omfattende nettverk for å levere frakt på tvers av landene. Med et av verdens største fergeselskap kan du føle deg trygg på at du både får kvalitet og sikkerhet, og Stenalines motto er tross alt at du som gjest skal ankomme din destinasjon med en opplevelse som har overgått dine forventninger!

Det er nok å gjøre på en tur med Stenaline! Blant annet med en egen båt for barna, blir turen full av underholdning for de minste, med både teater og trylleshow, og mye god barnemat og gøy. Alle barn og voksne elsker å reise med båt og være ute på det store blå! Det er noe med å ligge i friheten i havet og se landskapet sakte forandre seg. Du kan velge blant et stort utvalg lugarer på Stenaline, og det er mye underholdning på alle båtene. Du har selvfølgelig også tilgang til tax free og mange gode restauranter. Eller hva med en tur på SPA mens du seiler over til et nytt land? Stenaline har noe for alle.

Det er lett å bestille turen din med Stenaline. Du velger tur og lugar på nettsiden deres, og kan velge å legge til bil og eventuelt forhåndsbestille mat. Du betaler enkelt med de store debet og kredittkortene, og så er det bare å gjøre seg klar for en opplevelse for livet.

Du kan enkelt kontakte Stenaline om du har spørsmål. Du kan sende dem en forespørsel på nett og chatte direkte med en kundeveileder. Eller så kan du selvfølgelig ringe eller sende en epost. Du kan også følge de på Facebook og få svar på generelle spørsmål der. Husk å følg med på tilbudskode.com for å få de beste tilbudene og rabattene på din neste tur med Stenaline!

 
 

Unreliable Coupons

Currently 3 unreliable coupons

1+ bil til Danmark med Stena Line – kun 455,-

StenaLine Julekalender / Adventskalender Luke 24 – 2014

Nyttårscruise med Stena Line – den perfekte julegaven?